ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ LAND ROVER INCONTROL

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LAND ROVER INCONTROL

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το InControl είναι η τεχνολογική καρδιά της εμπειρίας καμπίνας του Land Rover που παρέχει ακριβή έλεγχο περιβάλλοντος, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια, καθώς και απαράμιλλη συνδεσιμότητα με τον κόσμο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά InControl που έχετε αγοράσει, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ενεργοποιήσετε τις επιλεγμένες υπηρεσίες InControl.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ;

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ;

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ

INCONTROL SECURE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο My Land Rover InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.