ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Όσο ανθεκτικό κι αν φαίνεται.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Defender L663 110 22MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Υπερυψωμένο καπό, σμιλεμένη μάσκα και ακριβείς λεπτομέρειες. Οι λιτές επιφάνειες προστίθενται στις μοντέρνες και συναρπαστικές αναλογίες του Defender.

Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ  

Προσκαλέστε περισσότερους στην περιπέτεια με την επιλογή επτά θέσεων.

ΕΝΑ ICON ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

COUNTY EXTERIOR PACK

Μια σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού μοντέλου, που περιλαμβάνει ασορτί οροφή αντίθεσης και πίσω πόρτα, με μοναδικά φωτιζόμενα μαρσπιέ County και ντεγκραντέ αυτοκόλλητα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

Το Defender έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες πέρα από τα συνήθη πρότυπα που εφαρμόζονται για τα SUV. Είναι το ισχυρότερο Defender όλων των εποχών.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Μπορείτε να μεταφέρετε ακόμα περισσότερα με το δυναμικό φορτίο οροφής 168kg*. Αφού σταθμεύσετε, το στατικό φορτίο των 300kg* σημαίνει ότι η περιπέτεια μπορεί να συνεχιστεί και τη νύχτα με την Σκηνή Οροφής.
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

Ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες απαιτήσεις με ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.500kg. Το Advanced Tow Assist σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση του τρέιλερ κατά την κίνηση με την όπισθεν, με το Defender να αναλαμβάνει το σύστημα διεύθυνσης του οχήματος προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ.
ΓΑΝΤΖΟΣ ΕΛΞΗΣ

ΓΑΝΤΖΟΣ ΕΛΞΗΣ

Επιδεικνύοντας τις δυνατότητες του όσον αφορά την ελκτική ικανότητα και δύναμη, ο ηλεκτρικός γάντζος ρυμούλκησης έχει δύναμη έλξης 4.356kg και μπορεί να λειτουργεί ασύρματα σε απόσταση 45 μέτρων.1
ΒΑΘΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ

ΒΑΘΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ

Διασχίστε το νερό με αυτοπεποίθηση χάρη στο βάθος βύθισης του Defender 110 που φτάνει τα 900mm 2, ενώ η 3D Surround Camera με Wade Sensing σας ενημερώνει για το βάθος του νερού.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

Μείνετε συνδεδεμένοι με το βραβευμένο σύστημα Pivi Pro4 που διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 11.4", η οποία παρέχει διαισθητικό έλεγχο σε θέση άμεσης πρόσβασης.
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Ακούστε τη μουσική που επιθυμείτε με το 700W MeridianTM TM Surround Sound System, πρου προσφέρει κρυστάλλινα πρίμα, και πλούσια, βαθιά μπάσα.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Amazon Alexa και το Spotify μέσω Online Pack5, ενώ η τεχνολογία Software-over-the-air (SOTA) διατηρεί το όχημά σας ενημερωμένο.
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Ακόμα και με το πορτμπαγκάζ φορτωμένο μέχρι πάνω, μπορείτε να έχετε μία πλήρη, απρόσκοπτη θέα μέσω βίντεο ζωντανής ροής στον εσωτερικό καθρέπτη ClearSight.6
DRIVER ASSISTANCE

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

51KM

0-100 KM/H

5,6ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

30ΛΕΠΤΑ

Μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης

3.000 kg
DEFENDER 110 ELECTRIC HYBRID

0-100 KM/H

5,4ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΜΈΓΙΣΤΗ ΙΣΧΎΣ

525PS
Title

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

625NM

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

240KM/H
DEFENDER V8

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Από μεμονωμένες εξωτερικές επιλογές μέχρι σεταρισμένα πακέτα αξεσουάρ, εξοπλίστε το Defender 110 σας ώστε να ταιριάζει με το στυλ ζωής σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων και τις προδιαγραφές
DEFENDER 90 OVERVIEW

DEFENDER 90 OVERVIEW

Το Defender στην πιο ατόφια μορφή του.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Χώρος για να μοιράζεστε επικές περιπέτειες

Δείτε τις τιμές WLTP
Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι διαστάσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Με Off-Road Ελαστικά. Δεν διατίθεται με μοντέλα Defender V8.

††Η τελική ταχύτητα είναι 191km/h όταν εφοδιάζεται με ελαστικά 20".

1Μη συμβατό με Front Expedition Protection System ή ‘A’ Frame Protection Bar.
2Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή και την έξοδο πριν διασχίσετε νερά.

3Η εικόνα δεν είναι live. Ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

4Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Επίσημου Συνεργάτη της Land Rover.

5Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Σύμβουλος Πωλήσεων της Land Rover.
6Χαρακτηριστικό που υπόκειται στους τοπικούς κανονισμούς. Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας του καθρέπτη ClearSight , μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.