ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 Αναγνωρίζουμε ότι η εκτίμηση και η προστασία του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων στισ οποιες λειτουργούμε είναι καίριας σημασίας για ένα επιτυχημένο μέλλον.

Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύσσουμε υπεύθυνα και βιώσιμα την επιχείρησή μας, ώστε να προσφέρουμε αξία στους πελάτες, την εταιρεία και την ευρύτερη οικονομία.

Dr Ralf Speth
Διευθύνων Σύμβουλος, Jaguar Land Rover

 • ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ

  Για να μειώσουμε τις συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των λειτουργιών μας, χρησιμοποιούμε την αξιολόγηση κύκλου ζωής για να ενημερώσουμε τις μελλοντικές εξελίξεις της έρευνας και των προϊόντων.

 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΡΟΣ

  Η κοπή των αποβλήτων και η μείωση της χρήσης του νερού είναι προτεραιότητες. Αναγνωρίζουμε ολοένα και περισσότερο την αξία των πόρων μας αναζητώντας καινοτόμους τρόπους επαναχρησιμοποίησης ή ανακύκλωσης.

 • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

  Διερευνούμε συνεχώς νέους τρόπους αντιμετώπισης του αποτυπώματος άνθρακα, καθώς προσπαθούμε να μειώσουμε κατά 30% τις εκπομπές μας στις παραγωγικές μας δραστηριότητες μέχρι το 2020.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  Υποστηρίζουμε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες με ανθρωπιστικά προγράμματα, προγράμματα υγείας, εκπαίδευσης, σχεδιασμού, τεχνολογίας και ταλέντου, περιβάλλοντος και συντήρησης μέσω του προγράμματος Παγκόσμιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2020.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Οι πολύτιμες πληροφορίες από τη διαδικασία αξιολόγησης κύκλου ζωής μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε ακόμα την πιο βιώσιμη γενιά των οχημάτων της Land Rover.
ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Με τη μείωση του βάρους του αμαξώματος και των εξαρτημάτων του οχήματος, μπορούμε να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας πιο αποτελεσματικά ώστε να έχουν την εξαιρετική απόδοση που αναμένουν οι πελάτες μας.
ΧΡΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΕΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΧΡΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΕΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Ως υπεύθυνη επιχείρηση, έχουμε θέσει σε εφαρμογή έναν μακροπρόθεσμο στόχο της χρήσης βιώσιμων υλικών όπως το φυσικό καουτσούκ, το ανακυκλωμένο αλουμίνιο και τα πλαστικά.
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή PHEV;

ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή PHEV;

Είτε κάνουμε τακτικές διαδρομές μέσα στην ασφυκτική κίνηση της πόλης είτε μεγαλύτερα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο, πάρτε μια σοφή απόφαση για το επόμενό σας αυτοκίνητο μέσα από 5 σύντομες ερωτήσεις.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

BORN FREE FOUNDATION

BORN FREE FOUNDATION

Μαζί, η Land Rover και η Born Free εργάζονται για την προστασία των άγριων ζώων και των οικοτόπων τους.
ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (ΜΕ IBG)

ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (ΜΕ IBG)

Η Land Rover έχει υποστηρίξει τη Βασιλική Γεωγραφική Εταιρεία (με την IBG) για 25 χρόνια, χρηματοδοτώντας δραστηριότητες εκστρατείας και αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας της Land Rover.