ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Οι κλασικές εμπειρίες δίνουν στους λάτρεις της οδήγησης την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις μας και να οδηγήσουν μια ευρεία γκάμα κλασικών Land Rovers σε ορισμένες πραγματικά θεαματικές και ιστορικές τοποθεσίες.

LAND ROVER CLASSIC

Στη Land Rover Classic, είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και αποκατάσταση της αυτοκινητιστικής μας κληρονομιάς έτσι ώστε οι επόμενες γενιές να την απολαμβάνουν και να την αγαπήσουν. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση, συντήρηση και διατήρηση των Classic Land Rover με σκοπό την απόλαυσή σας για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας σε αυτά τα εντυπωσιακά οχήματα του παρελθόντος το καλύτερο δυνατό μέλλον.
LAND ROVER CLASSIC

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ζωντανεύει την ιστορία με σχολαστική ανακατασκευή της συλλεκτικής έκδοσης της κλασικής Land Rover, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Land Rover Series I και των πρωτότυπων δίθυρων Range Rover.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Αυτή η μονάδα με προσωπικό που περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, αποσκοπεί στην παροχή εγγύησης γνήσιας συντήρησης, αποκατάστασης και υποστήριξης πωλήσεων για όλα τα μοντέλα Classic Land Rover, κάθε παλαιότητας.
GENUINE PARTS

GENUINE PARTS

Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Land Rover σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.