LAND ROVER REBORN

ΟΙ LAND ROVERS SERIES I ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑ. ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
lLiUrmRL7tk
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το έτος είναι 1947. Ένας άντρας σκιαγραφεί τη σιλουέτα ενός αυτοκινήτου στην άμμο μιας ουαλικής παραλίας. Αυτό το αυτοκίνητο είναι η Land Rover. Σκληρή, ατρόμητη, συνεχίζει να αλλάζει την ιστορία, να κατακτά κάθε τύπου έδαφος, αλλά και καρδιές σε όλο τον κόσμο.

Δεκαετίες καινοτομίας μάς έχουν οδηγήσει πέρα από τα όρια. Έχουμε πλοηγηθεί στην αχαρτογράφητη περιοχή με μια σταθερή αντίληψη για το πού ξεκινήσαμε: τον μοναδικό συνδυασμό ικανότητας και ηρεμίας, που διακρίνει κάθε όχημα που φέρει το σήμα Land Rover.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
Δημιουργώντας ένα όχημα που ενέπνευσε την απόλυτη εμπιστοσύνη ανεξαρτήτως εδάφους, δημιουργήσαμε μια νέα γενιά ταξιδιωτών.
Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ
Πηγαίνετε στο παρασκήνιο για να δείτε τους καταξιωμένους τεχνίτες μας - τόσο τεχνολογικούς όσο και παραδοσιακούς - να απολαμβάνουν την εργασία τους και να δίνουν ζωή στη Land Rover.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΑΣ
Οι κορυφαίες αποστολές μας αποδεικνύουν ότι αν οδηγείτε στο άγνωστο, μόνο μια Land Rover θα τα καταφέρει.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Τα ταξίδια σε μια ανεξερεύνητη περιοχή είναι πάντα συναρπαστικά και το μέλλον δεν διαφέρει. Θεωρούμε την καινοτομία τον τρόπο μας για να χαρτογραφήσουμε το έδαφος του αύριο.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Ο Maurice Wilks ήταν ο πρώτος από τους πρωτοπόρους της Land Rover. Ο γιος του συνεχίζει την κληρονομιά του

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
Η ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Κάτι στη Land Rover κάνει την περιπετειώδη προσπάθεια φαινομενικά αδύνατη. Ακολουθήστε τους τολμηρούς της First Overland Expedition του 1955 από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Τα εμβλήματα δεν δημιουργούνται σε μια νύχτα. Κερδίζουν τη δύναμή τους με κόπο. Μερικοί από τους πιο διάσημους οδηγούς της Land Rover το γνωρίζουν αυτό από πρώτο χέρι. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος των ταξιδιών τους...

Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΠΙΟ
Το Terrain Response® παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του οχήματος ανάλογα με το έδαφος. Τώρα λοιπόν ξέρετε γιατί είμαστε τόσο καλά προσαρμοσμένοι.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΑΦΡΥ ΤΑΞΙΔΙ
Η αντοχή δεν χρειάζεται να είναι βαριά. Καθοδηγούμε την κατασκευή πιο αποδοτικών αυτοκινήτων από αλουμίνιο, διότι πιστεύουμε ότι οι διαφωτισμένες ιδέες είναι πάντα οι πιο ανθεκτικές.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ
Η Land Rover έχει από καιρό συνδεθεί με την ύπαιθρο, αλλά έχουμε εμμονή και με την εμπειρία μέσα στα οχήματά μας. Μόνο τα καλύτερα φυσικά υλικά και οι πιο εξειδικευμένοι τεχνίτες χρησιμοποιούνται.
ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Οι κινητήρες μας είναι προϊόν του περιβάλλοντος τους. Κοιτάξτε προσεκτικά κάτω από το καπό του Land Rover, στο επίκεντρο της εμπειρίας που τροφοδοτεί όλα τα αυτοκίνητά μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ CAVE
Τα 3D imaging caves και virtual reality suites επιτρέπουν στους σχεδιαστές να μπαίνουν στα οχήματα πολύ πριν κατασκευαστούν.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΕΣ E-CAPABILITY LAND ROVER

Η Land Rover έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή των οχημάτων μας όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά. Έχουμε μια ισχυρή ιστορία αποδοτικών τεχνολογιών: από το ενεργό χαμήλωμα της ανάρτησης έως το έξυπνο stop-start.

Τα τρέχοντα οχήματά μας συνεχίζουν αυτό το ταξίδι με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως ελαφρύ ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης, δομές αμαξώματος αλουμινίου και νέους κινητήρες Ingenium.

Για τον εντοπισμό νέων αποδοτικών μοντέλων E-Capability, προσφέρουμε νέες προδιαγραφές E-Capability με μπλε λογότυπο στο πίσω μέρος του οχήματος. Προσφέρει χαμηλό λειτουργικό κόστος και τις χαμηλότερες εκπομπές CO2: Range Rover Evoque από 109g/km και Discovery Sport από 123g/km.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
Παρουσιάζουμε το διαφανές καπό. Μια κραυγαλέα προσπάθεια να κερδίσουμε τους λάτρεις της τεχνολογίας; Ήδη βλέπετε μέσα από εμάς.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Land Rover και Virgin Galactic: δύο εμπορικά σήματα γνωστά για το ότι υπερβαίνουν τα όρια.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Οι προηγμένοι προβολείς σάρωσης εδάφους με λέιζερ δεν φωτίζουν απλά, αλλά υπολογίζουν την καλύτερη δυνατή διαδρομή και ενεργοποιούν το Terrain Response® για να σας οδηγήσουν με ασφάλεια γύρω από εμπόδια, μέσα από χαντάκια και σε κάθε έδαφος.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΝΕΦΕΙ
Το τηλεχειριστήριο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του ελέγχου που θα έχουμε στην τεχνολογία της αυτοκινητοβιομηχανίας του αύριο. Όπως καταδεικνύει το Discovery Vision Concept, πλέον μιλάμε για χαρακτηριστικά επιτεύγματα και όχι για χαρακτηριστικά.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι λειτουργούμε σε έναν κόσμο με περιορισμό σε πόρους. Συνεπώς, εξελίσσουμε την επιχείρησή μας για να προσαρμοστεί σε αυτές τις προκλήσεις, καλλιεργώντας τους πόρους και τις κοινότητες από τις οποίες εξαρτώμαστε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Ζήστε την εμπειρία των διαδρομών παντός εδάφους Land Rover από πρώτο χέρι
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, online ή μέσω των κοινωνικών μας δικτύων
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα της Land Rover