Με καινοτόμες τεχνολογίες ανάρτησης και πέδησης και εμβυθιστικές εμπειρίες ήχου, είναι το πιο δυναμικό Range Rover Sport όλων των εποχών. Παρά το γεγονός ότι όλα τα αντίτυπα του SV EDITION ONE έχουν ήδη διατεθεί σε πελάτες, ενημερωθείτε πρώτοι για τα μελλοντικά μοντέλα Range Rover Sport SV καταχωρώντας σήμερα τα στοιχεία σας.

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ

Καινοτομίες αιχμής σε συνδυασμό με τεχνολογίες που εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ένα SUV. Κάτι παραπάνω από μία απλή βελτίωση επιδόσεων.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Οι κορυφαίες επιδόσεις επιτυγχάνονται χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Το σύστημα αερανάρτησης 6D Dynamics εξαλείφει ουσιαστικά τις κλίσεις τόσο κατά τον διαμήκη όσο και κατά τον εγκάρσιο άξονα. Αυτή η παγκοσμίως πρώτη τεχνολογία για SUV συνδυάζεται με το εξελιγμένο πλαίσιο του Range Rover Sport SV EDITION ONE για να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυναμικές του δυνατότητες.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ

Η επόμενη γενιά της 'vibro-acoustic' τεχνολογίας μέσα στο αυτοκίνητο προσφέρει μια πολυαισθητηριακή ηχητική εμπειρία μέσω της κορυφαίας πλατφόρμας SUBPAC TM . Αυτό το προηγμένο Body and Soul Seat (BASS) περιλαμβάνει έξι προγράμματα Ευεξίας. Μην ακούτε μόνο τον ήχο, νιώστε τον.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ SV

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ SV

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία SV με το φωτιζόμενο μπουτόν στο τιμόνι. Το όχημα προετοιμάζεται χαμηλώνοντας κατά 15 mm στο έδαφος. Τώρα νιώστε την πιο απότομη απόκριση του γκαζιού, τις ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων, το βάρος του τιμονιού στα χέρια σας και ακούστε έναν ενισχυμένο ήχο από την εξάτμιση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Το ενεργό σύστημα εξάτμισης όχι μόνο παρέχει έναν χαρακτηριστικό ήχο συνώνυμο των οχημάτων υψηλών επιδόσεων με το σήμα SV, αλλά εξασφαλίζει επίσης τη βέλτιστη θερμική διαχείριση που είναι αναπόσπαστο στοιχείο της μέγιστης απόδοσης. Η τετραπλή εξάτμιση περιβάλλεται από ένα διακοσμητικό από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει φινίρισμα από ανθρακονήματα.
ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ο ειδικά ρυθμισμένος V8 Twin-Turbocharged κινητήρας4,4 λίτρων 635PS διαμορφώνει όχι μ΄όνο το ισχυρότερο αλλά και το ταχύτερο Range Rover στην ιστορία. Παρέχοντας άμεση απόκριση με εξαιρετική οδηγησιμότητα, ο κινητήρας αποδίδει κορυφαία ισχύ πιο αποδοτικά από ποτέ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δηλώνοντας σοβαρά τις προθέσεις του, το Range Rover Sport SV EDITION ONE συνδυάζει τέλειες αναλογίες με λειτουργικότητα. Η προσεκτική διαχείριση της ροής του αέρα πετυχαίνει βέλτιστη απόδοση, ενώ η μικρότερη απόσταση από το έδαφος τονίζει περαιτέρω τη μυώδη, γειωμένη αισθητική. Το "SV Mode" μειώνει περαιτέρω το ύψος του αμαξώματος για μια ακόμα πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ

Η σχεδίαση εσωτερικού αντικατοπτρίζει τη σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού: ένας ισχυρός σπορ χαρακτήρας συνδυάζεται με φινέτσα και άνεση.
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΕΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΕΣΗ

Η ελαφριά σχεδίαση των καθισμάτων συνδυάζει UltrafabricsTM με ύφασμα 3D-Knit μηδενικών αποβλήτων για πραγματικά σύγχρονη άνεση και απόδοση.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Το τιμόνι είναι σχεδιασμένο με έντονες λαβές για τους αντίχειρες και καινοτόμα ημιδιαφανή gearshift paddles με φωτιζόμενες άκρες για βελτιωμένη αίσθηση αφής Πατήστε το μπουτόν SV Mode για να απελευθερώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του οχήματος και ένα λαμπερό κόκκινο φως θα φωτίσει την καμπίνα.
ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Διάχυτη φινέτσα σε κάθε λεπτομέρεια. Το Range Rover Sport SV EDITION ONE διαθέτει φινίρισμα Black Ceramic σε βασικά σημεία επαφής, προσφέροντας την απαλή, διαμαντένια αίσθηση αφής ενός πολυτελούς ρολογιού.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΈΟ ΣΑΣ RANGE ROVER SPORT SV

Το Range Rover Sport SV EDITION ONE διατίθεται σε τρεις ξεχωριστές χρωματικές προτάσεις, καθεμία από τις οποίες διαθέτει μοναδικό λογότυπο στην κεντρική κονσόλα, το μπροστινό splitter, τις επενδύσεις των μαρσπιέ και τα puddle lamps.

CARBON BRONZE MATTE

Δυναμική παρουσία. Διατίθεται με αποκλειστική εξωτερική βαφή Carbon Bronze Matte με καπό από ανθρακονήματα στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες 23" από ανθρακονήματα σε Satin Grey Tint και εσωτερικό σε Cinder Grey και Ebony με επένδυση Ultrafabrics TM .
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ

Γεννημένο από την συνεχή αναζήτηση του εξαιρετικού, το Range Rover Sport SV εκφράζει μία νέα μορφή καινοτομίας που ανοίγει νέους ορίζοντες.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Καινοτομια που διευρυνει τα ορι.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ RANGE ROVER SPORT

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ RANGE ROVER SPORT

Οδήγηση σε άλλο επίπεδο.
ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.