DESIGNER’S CHOICE

Ανακαλύπτετε συνεχώς κάτι καινούργιο με ένα ευέλικτο SUV σχεδιασμένο για οικογενειακή ζωή. Γεννημένο για περιπέτεια με μία σειρά πρακτικών αξεσουάρ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Ευέλικτο εκ φύσεως και έτοιμο για καθημερινές οικογενειακές περιπέτειες.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

H αιωρούμενη, κυρτή γυάλινη οθόνη αφής 11.4” του Pivi Pro1 διαθέτει πληθώρα λειτουργιών πολυμέσων. Το Discovery Sport είναι το απόλυτο adventure όχημα.

PIONEERING INNOVATION

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με πιστοποιημένη, πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 60km*, *το plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει άνεση και ευελιξία. Φορτίστε από 0 στο 80% σε περίπου 30 λεπτά με ταχεία φόρτιση DC.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Έξυπνα διαμορφωμένες από τους σχεδιαστές μας, αυτές οι εκδόσεις εκφράζουν την τέλεια ισορροπία ευελιξίας και ικανότητας. Απλά επιλέγετε και παραγγέλνετε.

INSPIRATION

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Απολαύστε κάθε οικογενειακή στιγμή, με τέσσερις και με δύο τροχούς.
εξερευνήστε την επιλογή

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Επιλέξτε από τρία αξιόπιστα μοντέλα για την επόμενη περιπέτεια της οικογένειάς σας.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Εξαιρετικοί χώροι, άνεση και λειτουργική σχεδίαση.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Όποιο κι αν είναι το επόμενο οικογενειακό ταξίδι σας, το Discovery Sport σας ανοίγει το δρόμο προς την ελευθερία.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Κινηθείτε με άνεση και αυτοπεποίθηση σε ένα όχημα σχεδιασμένο για την καθημερινή ζωή.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνδεδεμένη άνεση για όλη την οικογένεια με το βραβευμένο μας σύστημα infotainment Pivi Pro1. Με μια κομψή αιωρούμενη οθόνη αφής 11,4 ιντσών και Software Over The Air (SOTA)2 για την αναβάθμιση της τεχνολογίας του Discovery Sport με την πάροδο του χρόνου.
ΑΒΙΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΒΙΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εξοπλισμένο για όλα τα εδάφη με προηγμένη ανάρτηση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηλεκτροκίνησης.

**Δείτε τις τιμές WLTP
Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

Οι χρόνοι φόρτισης ποικίλουν καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover.[
2Μόνο συμβατά smart phones. Με την επιφύλαξη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της αγοράς, του σήματος και του λογαριασμού πελάτη. Απαιτείται σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Η ΟΤΑ ενημέρωση λογισμικού εξαρτάται από τη συγκατάθεση του οδηγού και τη σύνδεση του δικτύου, αλλά και από τη διαθεσιμότητα της αγοράς.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. To Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

Λάβετε υπόψη ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά ενδέχεται να αντικατασταθούν με την επιλογή διαφορετικών επιπέδων εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά ενδέχεται επίσης να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή που θα χρειαστεί ανανέωση μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.