Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ABOVE AND BEYOND

ΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΩΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Μια εντυπωσιακή μέρα. Δεν είμαι βέβαιος ότι έφτασα το αυτοκίνητο στα όριά του αλλά ξέρω ότι έφτασα πολύ κοντά στα δικά μου.

KARYN REIDY
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ LAND ROVER, SOLIHULL, UK

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μπείτε στη θέση του οδηγού ενός Land Rover για ένα εισαγωγικό μάθημα μίας ώρας. Αποκτήστε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες οδήγησης και δοκιμάστε την ικανότητα του Land Rover σε δρόμους με κλίση, καταβάσεις και βύθιση.
ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ

ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ

Αναπτύξτε τις ικανότητές σας με εξειδικευμένα μαθήματα και αποκτήστε μεγαλύτερη κατανόηση του ελέγχου των οχημάτων, του χειρισμού των εμποδίων και του τρόπου αξιολόγησης των διαφορετικών περιβαλλόντων, όπως πλοήγηση στις απότομες κλίσεις, κατηφόρες, πλευρικές πλαγιές και διέλευση από νερό.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ

Εξερευνήστε το πιο δύσκολο έδαφος και βελτιώστε τις τεχνικές οδήγησης υπό την καθοδήγηση ενός ειδικευμένου εκπαιδευτή. Περιηγηθείτε σε διάφορα στοιχεία off-road και επιτύχετε ένα υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης που θα σας προετοιμάσει για πραγματικά περιβάλλοντα. Μόλις ολοκληρώσετε μια εμπειρία ολόκληρης ημέρας, είστε έτοιμοι για την εμπειρία για προχωρημένους.
ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Ώρα να αλλάξουμε ταχύτητα, κυριολεκτικά, και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην τεχνική αλλαγής μακριάς και κοντής σχέσης ενώ κινούμαστε σε δύσκολο έδαφος. Αυτή η ικανότητα οδηγεί σε βελτιωμένη ορμή οχήματος και ελεγχόμενη διακοπή έκτακτης ανάγκης σε ολισθηρό έδαφος.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Πείτε μας τι θέλετε να πετύχετε και θα δημιουργήσουμε μια αποκλειστική εμπειρία Land Rover γύρω από εσάς, τους πελάτες σας και το προσωπικό σας. Συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης, δημιουργία ομάδων, ανταμοιβές, εξορμήσεις ή εορτασμοί μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις υψηλότερες απαιτήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων μας παρέχουν εξειδικευμένα μαθήματα κατάρτισης για τους οδηγούς σε οποιοδήποτε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των χειρισμών, της ανάκτησης οχημάτων και του χειρισμού του ρυμουλκούμενου. Εξατομικευμένα μαθήματα είναι διαθέσιμα για επαγγελματίες χρήστες.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ABOVE AND BEYOND

Αν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση, τότε είμαστε και εμείς. Η Above and Beyond Tour έρχεται για να σας βάλει πίσω από το τιμόνι της αγαπημένης σας Land Rover σε μια σειρά από συναρπαστικά εμπόδια ή εδάφη. Με έντονες κλίσεις, θεαματικές καταβάσεις, απότομες πλαγιές και όχι μόνο: η περιήγηση είναι η εμπειρία της δυνατότητας υπογραφής της Land Rover με αυτοκυριαρχία από πρώτο χέρι. Και τελικά, τι διασκέδαση μπορεί να έχει κάτι επίπεδο;
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

30 κέντρα εμπειρίας οδήγησης. Ένας κόσμος εξερεύνησης.

ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΙΣ;

Εξαιρετικές διαδρομές σε όλον τον κόσμο
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ