ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ: ΜΥΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ LAND ROVER.

Αισθάνομαι πολύ πιο συνδεδεμένος με τη Land Rover, όταν γνωρίζω πόση δεξιοτεχνία, τεχνογνωσία και απίστευτα σκληρή δουλειά χρειάζεται.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ LAND ROVER, SOLIHULL, Η.Β.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ SOLIHULL

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ SOLIHULL

Η ξενάγηση στους χώρους κατασκευής, Land Rover Solihull Manufacturing Tour, σας προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής μας, όπου μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι τη Range Rover και τη Range Rover Sport. Παράλληλα, η ξενάγηση στους χώρους κατασκευής, Solihull Jaguar Land Rover Tour, σας οδηγεί στο παρασκήνιο της εκπληκτικής νέας Range Rover Velar και της βραβευμένης Jaguar F-PACE.
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Απολαύστε την κατασκευή δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Land Rover, το Range Rover Evoque και το Discovery Sport, καθώς τα πλαίσια πιέζονται και χυτεύονται και τα αμαξώματα από χάλυβα και αλουμίνιο σφραγίζονται, συγκολλιούνται και τοποθετούνται. Στη συνέχεια, θαυμάστε το άκρως ρομποτικό «Trim and Final» δύο μιλίων, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης του κινητήρα, της γραμμής του τζαμιού και της τοποθέτησης των ζαντών. Όλα στο ιστορικό μας εργοστάσιο στο Λίβερπουλ.
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ VIP

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ VIP

Απολαύστε μια σειρά εμπειριών VIP της Land Rover, όπως η εμπειρία διαμόρφωσης της Land Rover, η περιήγηση στους χώρους κατασκευής «Land Rover VIP Manufacturing Tour» και η εμπειρία συλλογής Range Rover πελατών VIP «VIP Customer Range Rover Collection experience», όπου οι πελάτες και οι καλεσμένοι τους μεταφέρονται στο θέατρο MeridianTM πριν τη μεγάλη στιγμή: την αποκάλυψη του νέου εντυπωσιακού Range Rover τους.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ RANGE ROVER

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ RANGE ROVER

Με τον προσωπικό σας θυρωρό να σας καλωσορίζει, πρόκειται για μια πραγματική βουτιά στον κόσμο της Range Rover στο Solihull. Η περιήγησή σας ξεκινάει στο θέατρο MeridianTM πριν μεταφερθείτε στους βασικούς χώρους κατασκευής. Η VIP εμπειρία σας περιλαμβάνει αναψυκτικά, έναν ειδικό ξεναγό και πρόσβαση σε προνομιακές περιοχές.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Βυθιστείτε στο πνεύμα της Land Rover ενώ βιώνετε από πρώτο χέρι κάθε βήμα της διαδικασίας κατασκευής καθώς αυτά τα εμβλήματα της αυτοκίνησης συναρμολογούνται και προωθούνται στη γραμμή παραγωγής. Γίνετε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις νέες εκθέσεις μας και τις ξεναγήσεις στους χώρους κατασκευής.