STEALTH PACK

DESIGNER’S CHOICE

Δυναμικές επιδόσεις που ηλεκτρίζουν, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στην κάθε πρόκληση. Τα Electric Hybrid μοντέλα μας προσφέρουν βελτιστοποιημένη απόδοση και εκτεταμένη, αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία (EV).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Η ενσάρκωση της σπορ πολυτέλειας των SUV. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

A supreme blend of power and innovation.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
"Μυώδες, δυναμικό, μοντέρνο, εκλεπτυσμένο... και πολλά άλλα"
Eric Brain, Editor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συνδυάζοντας απαράμιλλλες επιδόσεις στο δρόμο με πασίγνωστες ικανότητες παντός εδάφους, μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες καθιστούν το Range Rover Sport τον ορισμό της σπορ πολυτέλειας.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

STEALTH PACK

Αναδείξτε τη σκοτεινή πλευρά του Range Rover Sport. Εξωτερικό σε Carpathian Grey με Σατινέ Μεμβράνη Προστασίας και μαύρες πινελιές.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

Με πιστοποιημένη ηλεκτρική αυτονομία έως 122km και ταχεία φόρτιση DC, το μοντέλο εκτεταμένης αυτονομίας extended range plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει δυναμικές επιδόσεις που ηλεκτρίζουν.

ELECTRIC HYBRID

INSPIRATION

Διαμορφωμένες με περισσή επιμέλεια από τους σχεδιαστές μας, αυτές οι επιλογές εκφράζουν την τέλεια ισορροπία σπορ επιδόσεων και φινέτσας.

INSPIRED BY RANGE ROVER DESIGN

Effortless design: crafted by us for your inspiration.
Explore Curation

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

Σατινέ Φινίρισμα

Δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Η Σατινέ Μεμβράνη Προστασίας του Range Rover Sport διαχέει το φως στην επιφάνειά του δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό σατινέ φινίρισμα, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως ένα προστατευτικό στρώμα. Διατίθεται σε έξι εξωτερικά χρώματα.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΤΗ

Παρακολουθήστε το Νέο Range Rover Sport και την οδηγό αγώνων & κασκαντέρ Jessica Hawkins στην πρόκληση του φράγματος Kárahnjúkar στην Ισλανδία. Μαζί αντιμετωπίζουν πάγο, πέτρες και νερό. Πολύ νερό.
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΤΗ

KEEP EXPLORING

ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Χωρίς περιττές λεπτομέρειες, το Range Rover Sport 'επικοινωνεί' δύναμη, επιδόσεις και ευελιξία. 
ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ενστικτώδης οδήγηση με συναρπαστική δυναμική στο δρόμο και αβίαστη αυτοκυριαρχία
ΣΠΟΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΣΠΟΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Συνδυασμός δυναμικής σπορ προσωπικότητας με την αναμενόμενη απαράμιλλη φινέτσα.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πραγματική σύγχρονη πολυτέλεια με τις τελευταίες τεχνολογίες για άνεση και ευκολία.

Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 96km.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή που θα χρειαστεί ανανέωση μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Το μοντέλο SV της φωτογραφίας είναι βαμμένο σε Carbon Bronze Matte, ένα χρώμα που έχει εξαντληθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη μας για τις διαθέσιμες επιλογές.