THE NEW RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

DESIGNER’S CHOICE

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

Δυναμικές επιδόσεις που ηλεκτρίζουν, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στην κάθε πρόκληση. Τα Electric Hybrid μοντέλα μας προσφέρουν βελτιστοποιημένη απόδοση και εκτεταμένη, αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία (EV).

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
"Μυώδες, δυναμικό, μοντέρνο, εκλεπτυσμένο... και πολλά άλλα"
Eric Brain, Editor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συνδυάζοντας απαράμιλλλες επιδόσεις στο δρόμο με πασίγνωστες ικανότητες παντός εδάφους, μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες καθιστούν το Range Rover Sport τον ορισμό της σπορ πολυτέλειας.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Το ταχύτερο Range Rover που κατασκευάστηκε ποτέ, με δυναμικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

ELECTRIC HYBRID

Με πιστοποιημένη ηλεκτρική αυτονομία έως 123km*2 και ταχεία φόρτιση DC, το μοντέλο εκτεταμένης αυτονομίας extended range plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει δυναμικές επιδόσεις που ηλεκτρίζουν.

ELECTRIC HYBRID

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Η ενσάρκωση της σπορ πολυτέλειας των SUV. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Το απόλυτο μίγμα ισχύος, καινοτομίας και δυναμισμού.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΤΗ

Παρακολουθήστε το Νέο Range Rover Sport και την οδηγό αγώνων & κασκαντέρ Jessica Hawkins στην πρόκληση του φράγματος Kárahnjúkar στην Ισλανδία. Μαζί αντιμετωπίζουν πάγο, πέτρες και νερό. Πολύ νερό.
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΤΗ

ΕΞΕΡΕΥΝΩ RANGE ROVER SPORT

ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Χωρίς περιττές λεπτομέρειες, το Range Rover Sport 'επικοινωνεί' δύναμη, επιδόσεις και ευελιξία. 
ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ενστικτώδης οδήγηση με συναρπαστική δυναμική στο δρόμο και αβίαστη αυτοκυριαρχία
ΣΠΟΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΣΠΟΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Συνδυασμός δυναμικής σπορ προσωπικότητας με την αναμενόμενη απαράμιλλη φινέτσα.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πραγματική σύγχρονη πολυτέλεια με τις τελευταίες τεχνολογίες για άνεση και ευκολία.

*Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου που έχει προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

2Ηλεκτρική αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες (έως) 96km.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή που θα χρειαστεί ανανέωση μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.