ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LAND ROVER

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

Για περισσότερες από επτά δεκαετίες, η Land Rover θέτει υπό αμφισβήτηση την έννοια του εφικτού.

Σήμερα, η ηλεκτροκίνηση προάγει την αξία των πιο ικανών και πολυτελών SUV στον κόσμο με βελτιωμένα επίπεδα βιωσιμότητας, απόκρισης και φινέτσας.

ΝΕΟ RANGE ROVER ELECTRIC

ΝΕΟ RANGE ROVER ELECTRIC

Εκεί όπου ακρίβεια και η κατασκευαστική αρτιότητα συναντούν την γνώριμη πολυτέλεια του Range Rover έρχεται να προστεθεί η σχεδόν αθόρυβη, αμιγής ηλεκτροκίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων και δυνατότητα πρόσβασης στα ταχύτερα δημόσια δίκτυα φόρτισης
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Τα ηλεκτρικά οχήματα διανύουν το κάθε χιλιόμετρο με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Η νέα γκάμα plug-in ηλεκτρικών υβριδικών οχημάτων (PHEV) μας έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις εκπομπές ρύπων διαθέτοντας αμιγώς ηλεκτρικά (EV) και υβριδικά προγράμματα οδήγησης.
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τα plug-in electric hybrid (PHEVs) και mild hybrid (MHEVs) μοντέλα μας προσθέτουν στις θρυλικές ικανότητες της Land Rover την σχεδόν αθόρυβη αμεσότητα της ηλεκτροκίνησης και την εκλεπτυσμένη λειτουργία που τη χαρακτηρίζει

LAND ROVER ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Τα ηλεκτρικά οχήματα τροφοδοτούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία. Αντί ανεφοδιασμού σε ένα πρατήριο καυσίμων, μπορείτε να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας φορτισμένο μέσω ενός οικιακού φορτιστή. Εν κινήσει επωφελείστε από την ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Οδηγώντας ηλεκτρικά, συμβάλλετε στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και του ανθρακικού σας αποτυπώματος.
ELECTRIC HYBRID (PHEV)

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Ένας ηλεκτροκινητήρας και μια μπαταρία με την υποστήριξη ενός θερμικού κινητήρα. Επιλέξτε το αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα στην πλειονότητα των μικρότερων διαδρομών σας για οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Σε πιο μακρινά ταξίδια, ο συνδυασμός ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου παρέχει πρόσθετη ασφάλεια. Η φόρτιση της μπαταρίας είναι εύκολη, τόσο στο σπίτι όσο και στον προορισμό σας.
ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΑ (MHEV)

ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΑ (MHEV)

Τα MHEV της Land Rover βελτιώνουν την απόδοση και την εκλεπτυσμένη λειτουργία των κινητήρων βενζίνης και diesel, επαναχρησιμοποιώντας την ενέργεια που συλλέγεται από την επιβράδυνση και την αναγεννητική πέδηση. Καθώς δεν διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα, δεν μπορούν να κινηθούν μόνο με ηλεκτρική ενέργεια και δεν απαιτούν φόρτιση.

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Ένας οικιακός φορτιστής είναι ο πιο βολικός και οικονομικός τρόπος για να ξεκινάτε καθημερινά με πλήρη φόρτιση. Η φόρτιση στον προορισμό είναι ιδανική για έγκαιρο ανεφοδιασμό εκτός σπιτιού.
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ON & OFF-ROAD

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ON & OFF-ROAD

Στις εκτός δρόμου διαδρομές, θα διαπιστώσετε ότι η ηλεκτρική ενέργεια παρέχει άμεση ισχύ για τα πιο απαιτητικά εδάφη και τις πιο δύσκολες γωνίες αναχώρησης. Με εξαιρετική απόσταση από το έδαφος και ικανότητα βάθους βύθισης¹, δεν χρειάζεται να φοβάστε τις προκλήσεις.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ EV

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ EV

Από τη σημαντικές εκπτώσεις φόρου μέχρι το μικρότερο λειτουργικό κόστος και την απαλλαγή τελών στις ζώνες κυκλοφοριακής συμφόρησης, ένα Land Rover Electric Hybrid σας βοηθά να κάνετε οικονομία όλο το χρόνο.
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο που θα μπορούν όλοι να απολαμβάνουν. Προσφέροντας μηδενικές εκπομπές ρύπων, η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον των πολυτελών SUV μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ LAND ROVER

Εξερευνήστε τη γκάμα μας plug-in electric υβριδικών (PHEV) και ήπιων υβριδικών οχημάτων (MHEV) που αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο όραμά μας για την ικανότητα και την πολυτέλεια ενός Land Rover.

Επισκεφθείτε τον τοπικό ιστότοπο της εταιρείας για να μάθετε ποια μοντέλα είναι διαθέσιμα στην αγορά σας.