ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ELECTRIC

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ELECTRIC

Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Σε κάθε είδους διαδρομή, οι δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης είναι απεριόριστες.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Με ηλεκτρική αυτονομία έως και 121 km*, το Range Rover Evoque Electric Hybrid, για παράδειγμα, μπορεί να καλύψει τις περισσότερες από τις μικρότερες καθημερινές σας διαδρομές με μία μόνο φόρτιση και με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Καθώς η ηλεκτρική ενέργεια είναι συνήθως φθηνότερη ανά χιλιόμετρο, μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα στην πορεία.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ;

Εξερευνήστε την ηλεκτρική αυτονομία της τελευταίας οικογένειας Land Rover Electric Hybrid.

ΝΕΟ RANGE ROVER Electric Hybrid

ΝΕΟ RANGE ROVER Electric Hybrid

Το απόλυτο Range Rover. Αυτονομία EV έως 121 km 75 μίλια ‡ ††.
ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT Electric Hybrid

ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT Electric Hybrid

Ενστικτώδες, συναρπαστικό, ασυμβίβαστο. Αυτονομία EV έως 113 km‡††.
RANGE ROVER VELAR Electric Hybrid

RANGE ROVER VELAR Electric Hybrid

Το συγκλονιστικό, ευέλικτο Range Rover. Αυτονομία EV έως 61 km‡ †.
RANGE ROVER EVOQUE Electric Hybrid

RANGE ROVER EVOQUE Electric Hybrid

Το compact αστικό Range Rover. Αυτονομία EV έως 62 km ‡ †
DISCOVERY SPORT Electric Hybrid

DISCOVERY SPORT Electric Hybrid

Το ευέλικτο compact SUV. Αυτονομία EV έως 60 km ‡ ††
DEFENDER Electric Hybrid

DEFENDER Electric Hybrid

Το πιο ικανό Land Rover. Αυτονομία EV έως 51 km ‡ ††

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ;

Οι αναφερόμενες τιμές επιτρέπουν στους οδηγούς να συγκρίνουν ένα αυτοκίνητο με ένα άλλο στις ίδιες συνθήκες. Για να γίνει αυτό εφικτό, όλοι οι κατασκευαστές πραγματοποιούν δοκιμές με την ίδια διαδικασία WLTP (World Light Harmonised Test Procedure) και παραθέτουν αυτές τις τιμές.

Συγκριτικά με τις ελεγχόμενες συνθήκες και θερμοκρασίες του WLTP, σε πραγματικές συνθήκες η αυτονομία σας επηρεάζεται από παράγοντες όπως η ταχύτητα, οι εξωτερικές θερμοκρασίες και το βάρος που μεταφέρετε.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ (EV) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ;

Περίπου το 20% της αναφερόμενης ηλεκτρικής αυτονομίας επηρεάζεται συνήθως από τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Όταν υπάρχει πρόσβαση σε οικιακή φόρτιση, δεν τίθεται κανένα θέμα αυτονομίας στις τοπικές μετακινήσεις, εν τούτοις υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία του EV σας καθημερινά.

PRECONDITIONING

PRECONDITIONING

Η λειτουργία Preconditioning (ρύθμιση θερμοκρασίας) σας επιτρέπει να θερμαίνετε ή να ψύχετε την καμπίνα και την μπαταρία σας, ενώ το Land Rover σας είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Αυτή τροφοδοτείται από το ηλεκτρικό δίκτυο και διατηρεί την ενέργεια της μπαταρίας, πετυχαίνοντας μεγιστοποίηση της αυτονομίας.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η οδήγηση με σταθερή ταχύτητα - και όχι με συχνές, έντονες επιταχύνσεις και απότομο φρενάρισμα - θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηλεκτρικής αυτονομίας σας.
ECO MODE

ECO MODE

Το Eco Mode είναι ένας απλός τρόπος για να βελτιστοποιήσετε την αυτονομία σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Προσαρμόζει ορισμένες από τις ρυθμίσεις, όπως η θερμοκρασία της καμπίνας και η ανακυκλοφορία αέρα, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια και να μεγιστοποιεί την αυτονομία.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

Μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το γκάζι, ενεργοποιείται ένα έξυπνο σύστημα αναγεννητικής πέδησης. Αυτό επιβραδύνει άνετα το όχημα, ενώ μετατρέπει την παραγόμενη ενέργεια για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας της μπαταρίας. Πατώντας φρένο συλλέγεται ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Εξερευνήστε τη γκάμα των Electric Hybrid και ήπιων υβριδικών (MHEV) οχημάτων μας που αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο όραμά μας για την ικανότητα και την πολυτέλεια Land Rover.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Κατανοήστε την ανθεκτική τεχνολογία που τροφοδοτεί το ηλεκτρικό πρόγραμμα των Electric Hybrid μας και πώς οδηγεί το βιώσιμο μέλλον μας.
ΦΟΡΤΙΣΗ

ΦΟΡΤΙΣΗ

Από τους χρόνους φόρτισης μέχρι την εξοικονόμηση κόστους, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φόρτιση του Electric Hybrid σας, στο σπίτι ή στον προορισμό σας.

Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία που επιτυγχάνεται διαφοροποιείται ανάλογα με την κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας, την πραγματική διαδρομή και το περιβάλλον και το οδηγικό στυλ.

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO,2 κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας και η αυτονομία εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατάσταση αξεσουάρ. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.

††Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.