ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Ο κόσμος γύρω μας εξελίσσεται, το ίδιο και η Land Rover. Οδηγώντας ηλεκτρικά οχήματα θα συμβάλλετε στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και του ανθρακικού αποτυπώματος. Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, βάζουμε την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο των SUV και των στρατηγικών σχεδίων μας.

Αλλά οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν εδώ. Εξερευνήστε τους τρόπους με τους οποίους επαναπροσδιορίζουμε τη βιώσιμη πολυτέλεια και πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά σήμερα οδηγώντας ηλεκτρικά.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Πέρα από τα ηλεκτρικά μας οχήματα, στόχος μας είναι οι μηδενικές εκπομπές άνθρακα σε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας έως το 2039 - από την αλυσίδα εφοδιασμού μέχρι τις διαδικασίες παραγωγής μας.

Σε όλο το δίκτυο παραγωγής μας εργαζόμαστε ήδη προς την κατεύθυνση της ανθρακικής ουδετερότητας με τη χρήση 100% ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σε όλες τις εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Όταν οδηγείτε ένα Land Rover, η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι δεδομένη. Το ίδιο ισχύει και για τη μπαταρία του Electric Hybrid σας.  Για μεγαλύτερη ξεγνοιασιά, σας παρέχουμε εγγύηση για έξι χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα  – όποιο συμβεί πρώτο.


Και όταν τελικά φτάνει στο τέλος του κύκλου ζωής του, η δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα παραμένει μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων ανακύκλωσης.

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Οδηγώντας ένα αμιγώς ηλεκτρικό ή ηλεκτρικό υβριδικό όχημα, έχετε τη δύναμη να μειώσετε τον αντίκτυπο της κάθε διαδρομής σας.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ

Ξεκινώντας το πρωί με μία γεμάτη μπαταρία θα έχετε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την ηλεκτρική σας αυτονομία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ταχύτερος, πιο βολικός και οικονομικά πιο αποδοτικός τρόπος φόρτισης είναι απλά η σύνδεση στον οικιακό φορτιστή σας.
ΧΡΗΣΗ 'ΕΚΤΟΣ ΑΙΧΜΗΣ' ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΧΡΗΣΗ 'ΕΚΤΟΣ ΑΙΧΜΗΣ' ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μπορείτε να μειώσετε τον αντίκτυπο της φόρτισης του Electric Hybrid σας, φορτίζοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν υπάρχει λιγότερη ζήτηση στο εθνικό δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει επίσης όφελος για εσάς από ένα σημαντικά φθηνότερο τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας και μία υπόσχεση από την πλευρά αρκετών παρόχων να αυξήσουν την ποσότητα ανανεώσιμης ενέργειας που χρησιμοποιούν στο Δίκτυο.
ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (EV MODE)

ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (EV MODE)

Με το πάτημα ενός διακόπτη, το Land Rover Electric Hybrid σας μπορεί να αλλάζει μεταξύ χρήσης βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας. Η οδήγηση αμιγώς με ηλεκτροκίνηση (EV) είναι ένας απλός τρόπος για να φτάσετε από το Α στο Β με μηδενικές εκπομπές ρύπων στις μικρότερες διαδρομές.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Κατανοήστε την ανθεκτική τεχνολογία που τροφοδοτεί την ηλεκτρική πτυχή των Electric Hybrid μας και πώς οδηγεί το βιώσιμο μέλλον μας.
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ Electric

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ Electric

Καμία απόσταση δεν είναι απαγορευτική. Δείτε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία σας σε κάθε ταξίδι.
ΦΟΡΤΙΣΗ

ΦΟΡΤΙΣΗ

Από τους χρόνους φόρτισης μέχρι την εξοικονόμηση κόστους, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φόρτιση του Electric Hybrid σας, στο σπίτι ή στον προορισμό σας.