ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ακριβώς όπως και το υπόλοιπο Land Rover σας, η ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου του plug-in electric υβριδικού σας (PHEV) έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη στην οδήγηση, για πολλά χρόνια, και σε όλες τις συνθήκες.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Η μπαταρία στο ηλεκτρικό σας όχημα αποτελείται από αρκετές μεμονωμένες μονάδες ιόντων λιθίου που συνεργάζονται σε ένα ενιαίο επαναφορτιζόμενο πακέτο.

Πατώντας το γκάζι του Land Rover σας, η μπαταρία μεταφέρει ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα που κινεί τους τροχούς. Αυτό καταναλώνει σταδιακά την αποθηκευμένη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, μέχρις ότου χρειαστεί να συνδεθείτε στην πρίζα και να επαναφορτίσετε.
ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Οι μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν ακόμα περισσότερο από τον κύκλο ζωής του οχήματός σας. Σε αντίθεση με την πολύ μικρότερη έκδοση μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου που βρίσκεται στο εσωτερικό του laptop ή του κινητού σας τηλεφώνου, η μπαταρία ενός Land Rover χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και τεχνικές για τη βελτιστοποίηση της απόδοσής της για πολλά χρόνια και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

Η σχεδίαση αυτή περιλαμβάνει εξελιγμένα συστήματα ψύξης και ένα έξυπνο buffer που συμβάλλει στην προστασία της μπαταρίας από τη φθορά εξ αιτίας της συνεχούς φόρτισης

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΩΝ Electric Hybrid ΜΑΣ

Για να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ξεγνοιασιά, προσφέρουμε εγγύηση της μπαταρίας του Land Rover Electric Hybrid σας για 6 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτα. Και υπό καθεστώς εγγύησης, οι ειδικοί μας σε θέματα EV θα επιδιορθώσουν τυχόν αστοχίες υλικών χωρίς χρέωση.

Στην πραγματικότητα, στη σπάνια περίπτωση που εμφανιστεί ένα πρόβλημα μπαταρίας, προέρχεται συνήθως από μία κυψέλη. Η μονάδα που περιέχει αυτή την κυψέλη μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί για να επανέλθει η συστοιχία στο μέγιστο της απόδοσής της.
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΩΝ Electric Hybrid ΜΑΣ

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ

Η παράταση της διάρκειας ζωής των μπαταριών των Electric Hybrid μας βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για τη βιωσιμότητα.

ΠΡΩΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΌΣ LAND ROVER
ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ Electric

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ Electric

Καμία απόσταση δεν είναι απαγορευτική. Δείτε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία σας σε κάθε ταξίδι.
ΦΟΡΤΙΣΗ

ΦΟΡΤΙΣΗ

Από τους χρόνους φόρτισης μέχρι την εξοικονόμηση κόστους, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φόρτιση του Electric Hybrid σας, στο σπίτι ή στον προορισμό σας.
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Εξερευνήστε τους τρόπους με τους οποίους επαναπροσδιορίζουμε τη βιώσιμη πολυτέλεια μέσω της καθαρότητας της ηλεκτρικής ενέργειας.