Το Range Rover διατίθεται με ένα νέο plug-in hybridσύνολο εκτεταμένης αυτονομίας**. Ο εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας 3.0L Ingenium με ηλεκτροκινητήρα 105kW διατίθεται σε εκδόσεις P440 eή P510e. Μπορείτε να μάθετε τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας, και να λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σας, στην ενότητα Going Electric with Land Rover.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ PLUG-IN HYBRID
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ) 113KM WLTP. Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες 80km.
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 < 18G/KM
  • Απολαύστε οδήγηση μηδενικών ρύπων στο EV Mode. 
  • ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΠΟ) 5 ώρες
  • Έως 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7kW.
  • ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΑΠΌ) < 60MINS. Φόρτιση μέχρι το 80% σε < 60 λεπτά με ταχυφορτιστή DC 50kW.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα Test Drive με το Land Rover που επιθυμείτε!

Προσωπικά Στοιχεία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στη JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της, το γραφείο τύπου της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.