Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ LAND ROVER ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Κάθε όχημα που φέρει το σήμα Land Rover έχει σχεδιαστεί για εύκολη οδήγηση σε μερικά από τα πιο δύσκολα εδάφη του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μας πρέπει να είναι τόσο υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι όλα τα οχήματά μας ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Το εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημά σας Land Rover είναι τόσο άψογο όσο το φαντάζεστε. Για να εξασφαλιστεί ότι φεύγει από έναν πωλητή λιανικής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δίνεται μια υπόσχεση εγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στον πελάτη. Αυτή σας εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και σας εγγυάται ότι το όχημά σας αποδίδει την πιο συγκροτημένη και ικανή οδήγηση.

Approved used

ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ LAND ROVER

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για Land Rover κάτω των 5 ετών, με λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα κατά την περίοδο αγοράς. Μόνο καταρτισμένοι τεχνικοί της Land Rover αναλαμβάνουν την εργασία με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εγκεκριμένων εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού. Τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των αξιώσεων που είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν, έως την τιμή αγοράς του οχήματος, και η εγγύηση σας καλύπτει το ελάχιστο για δύο χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου πωλητή λιανικής Land Rover.

Approved used

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ

Η οδική βοήθεια Land Rover έχει δημιουργηθεί για να σας εξασφαλίσει πλήρη σιγουριά και αν ποτέ τη χρειαστείτε, άψογη εξυπηρέτηση. Καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα: από μια βλάβη ή ένα ατύχημα έως τις μικρές έκτακτες ανάγκες όπως διάτρηση ελαστικού ή απώλεια κλειδιών. Το όχημά σας θα καλύπτεται για όλη τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης και λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα του χρόνου. Και μείνετε ήσυχοι. Αν χρειάζεστε οδική βοήθεια στο σημείο που βρίσκεστε, διευθετήσεις ταξιδίου καθ’ οδόν, ενοικίαση αυτοκινήτου, εκ νέου παράδοση οχήματος ή διαμονή, όλα περιλαμβάνονται.

Approved used

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου για να έχουμε τα επίπεδα επαγγελματισμού, δεξιοτήτων και προσοχής στη λεπτομέρεια που αναμένουμε. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Land Rover θα αναλαμβάνουν κάθε εργασία επισκευής με συγκεκριμένα εργαλεία, διαγνωστικό εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Land Rover. Πάντα εργαζόμαστε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα και αυτός είναι ο λόγος που μόνο οι εγκεκριμένοι πωλητές λιανικής μας πρέπει να αναλαμβάνουν την εργασία.

Approved used

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

Τα οχήματα περνάνε από μια δοκιμή δρόμου, κατά την οποία οι τεχνικοί μας επιδιώκουν να αξιολογήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων κάθε οχήματος. Για παράδειγμα, αναρτήσεις, κραδασμοί, συστήματα πέδησης, απόδοση κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων και εννέα άλλες συγκεκριμένες περιοχές παρακολουθούνται για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση του οχήματος. Με τη διεξαγωγή μιας τέτοιας αυστηρής δοκιμής, η ποιότητα του εγκεκριμένου μεταχειρισμένου οχήματος είναι εγγυημένη.

Approved used

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Το ιστορικό κάθε οχήματος ελέγχεται πλήρως με κορυφαία ανεξάρτητη έρευνα αγοράς. Όλα τα οχήματα συνοδεύονται από ανεξάρτητα επικυρωμένη διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση και πιστοποιημένο ιστορικό ιδιοκτησίας για να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα στο όχημα και ότι δεν έχει κλαπεί ή καταστραφεί. Με αυτόν τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ασφαλή οδήγηση καθώς γνωρίζετε ότι το νέο μεταχειρισμένο όχημα που αγοράζετε έχει πλήρες ιστορικό και σας δίνει αυτό ακριβώς που περιμένετε από αυτό.

Approved used

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Για να διατηρηθούν τα υψηλά πρότυπα που ορίζουμε για εμάς και τους πωλητές λιανικής μας, αναλαμβάνεται μια ανεξάρτητη επιθεώρηση της εξυπηρέτησης, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας. Αυτή καλύπτει όλες τις πτυχές του προγράμματος εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την οπτική του πελάτη, από τις εγκαταστάσεις έως και τα ίδια τα οχήματα. Με τη χρήση ενός ανεξάρτητου φορέα για την επικύρωση των προτύπων μας, μπορούμε πάντα να αποδίδουμε σύμφωνα με το ήθος μας επιδιώκοντας τη συνεχή αριστεία.

Approved used