ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ LAND ROVER

Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ LAND ROVER ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ LAND ROVER

Μόνο οι επίσημοι επισκευαστές Land Rover ακολουθούν τα αυστηρά μας standard ώστε το αυτοκίνητό σας και η εγγύηση του να είναι πλήρως προστατευμένα.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Στην περίπτωση ατυχήματος ή δυσλειτουργίας, εξειδικευμένοι τεχνικοί θα έρθουν σε εσάς όπου βρίσκεστε, και σε περίπτωση ανάγκης θα φροντίσουμε τη μεταφορά του αυτοκινήτου.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Φτιάξτε το δικό σας Land Rover μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, και κατασκετασμένα στα ίδια υψηλά standard με τα το αυτοκίνητό σας.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Αξίζει να επιλέξετε το δικό σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Land Rover. Αυτόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας με εγγυημένη πραγματομωσύνη και πλήρη εγγύηση.

3 ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ελαστικων


Κάθε νέο Land Rover προστατεύεται από 3ετή εγγύηση, η οποία ισχύει από την ημέρα παράδοσης του οχήματος.

Εάν ένα γνήσιο ανταλλακτικό Land Rover πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, αυτή η εργασία θα εκτελεστεί δωρεάν από έναν αντιπρόσωπο Land Rover χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Land Rover, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας.

3 ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ελαστικων

ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

LAND ROVER TYRE WARRANTY


Τα ελαστικά του νέου σας Land Rover καλύπτονται από δωρεάν 3ετή εγγύηση ελαστικών. Η εγγύηση ισχύει και στην περίπτωση αντικατάστασης και των 4 ελαστικών σας σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας.
LAND ROVER TYRE WARRANTY

ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ SERVICE


Η Land Rover δίνει την ευκαιρία στους κατόχους όλων των μοντέλων τεσσάρων έως 10 ετών, να βιώσει την εμπειρία της premium εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Land Rover.
ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ SERVICE

ΠΑΡΑΛΑΒH & ΠΑΡAΔΟΣΗ

Ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο πράγμα. Αξιοποιήστε τον στο έπακρο με το πρόγραμμα Παραλαβής και Παράδοσης.
ΠΑΡΑΛΑΒH & ΠΑΡAΔΟΣΗ

Οδική Βοήθεια

ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΟΦΕΛΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Μπορείτε να βασίζεστε στην οδική βοήθεια. Απολαμβάνετε την οδική βοήθεια της Land Rover όσο διαρκεί και η εγγύηση του νέου σας αυτοκινήτου. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Land Rover μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σας επί τόπου τις περισσότερες φορές. Εάν όχι, το αυτοκίνητό σας θα μεταφερθεί σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια και Επισκευή για το Land Rover σας με ένα τηλέφωνο στο +30 210 3499599.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα επισκευής ατυχημάτων σας δίνει πρόσβαση στο δίκτυο των επίσημων επισκευατών μας. Έχουμε δέσμευση απέναντί σας πως το Land Rover σας θα επανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα.
ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

Δε συμβαίνει συχνά, αλλά αν ένα Land Rover χρειάζεται ανάκληση, οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται και σας συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να προχωρήσετε.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Όταν χρησιμοποιείται ένα γνήσιο ανταλλακτικό της Land Rover στο αυτοκίνητό σας, έχετε 12 μήνες εγγύηση.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Σαν κομμάτι της δέσμευσής μας στο περιβάλλον, έχει δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Land Rover.
NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

NAVIGATION & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Εάν το δορυφορικό σας navigation είναι πάνω από 1 χρόνου, μπορείτε να το αναβαθμίσετε για να έχετε πιο ακριβή ενημέρωση για τους δρόμους. Χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος προστίθενται κάθε μέρα.