ΧΟΡΗΓΕΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΗΣ LAND ROVER
ΧΟΡΗΓΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΡΑΓΚΜΠΙ

ΡΑΓΚΜΠΙ

Η χορηγία του Rugby από τη Land Rover, από το λαϊκό μέχρι το ελίτ, εμπνέεται από τις κοινές αξίες της ακεραιότητας, της υπερηφάνειας και της ψυχραιμίας. Μια ασταμάτητη δύναμη πάνω και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, οι άνδρες και οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το σκληρό άθλημα μάς εμπνέουν με κάθε επίδειξη δέσμευσης και ικανότητας.
THE INVICTUS GAMES

THE INVICTUS GAMES

Ένας συνδυασμός εσωτερικής και εξωτερικής δύναμης οδηγεί τους ανταγωνιστές του The Invictus Games στο ταξίδι τους για αποκατάσταση. Εμπνέοντας συνεχώς με την ικανότητά τους να ξεπεράσουν τις απίστευτες αντιξοότητες, οι αντίπαλοι των Invictus χρησιμεύουν ως μόνιμη υπενθύμιση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν επιδιώκουμε να υπερβούμε τα όρια.
ΙΠΠΑΣΙΑ

ΙΠΠΑΣΙΑ

H Land Rover βρίσκεται στην καρδιά των ιπποδρομιών για περισσότερα από 30 χρόνια, με τη συμμετοχή της να πηγάζει από την αναγνώριση των αξιών που μοιραζόμαστε με το άθλημα. Με την επιθυμία να ξεπεράσουν τα όρια σε όλα αυτά που κάνουν, αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν θα σταματήσουν πουθενά στην επιδίωξη της αριστείας.
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ

Η Land Rover συνεργάζεται υπερήφανα με διάφορους οργανισμούς που εργάζονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και το περιβάλλον με καινοτόμους τρόπους. Από τη διασωστική εργασία διατήρησης έως τις πρωτοποριακές ερευνητικές αποστολές, οι οργανισμοί αυτοί επιλέγονται λόγω των προσπαθειών τους για τη δημιουργία αλλαγών, επηρεάζοντας θετικά τους ανθρώπους και τον πλανήτη για τα επόμενα χρόνια.
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Οι συνεργάτες περιπέτειας Land Rover έχουν μια έμφυτη επιθυμία να φτάνουν στα όρια της εξερεύνησης. Με την ικανότητα των οχημάτων μας να συνδυάζονται με το πάθος τους για περιπέτεια, τους βοηθούμε να αξιοποιούν περισσότερο τον κόσμο τους.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Από τη φύση της, η ιστιοπλοΐα είναι εξαντλητική και απρόβλεπτη. Ο ανταγωνισμός είναι στο υψηλότερο επίπεδο και απαιτεί κάτι περισσότερο από απλά σταθερή ισχύ και δεξιότητα, ενώ η υπερσύγχρονη τεχνολογία διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο. Η συμμετοχή της Land Rover στην ιστιοπλοΐα εμπνέεται από την ευκαιρία που της δίνεται σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον να εξερευνήσει το δυναμικό των προηγμένων τεχνολογιών, έτσι ώστε να βοηθήσει τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν περισσότερο τον κόσμο τους.