Το Range Rover διατίθεται με ένα νέο plug-in hybridσύνολο εκτεταμένης αυτονομίας**. Ο εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας 3.0L Ingenium με ηλεκτροκινητήρα 105kW διατίθεται σε εκδόσεις P440 eή P510e. Μπορείτε να μάθετε τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας, και να λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σας, στην ενότητα Going Electric with Land Rover.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ PLUG-IN HYBRID
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ) 113KM WLTP. Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες 80km.
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 < 18G/KM
  • Απολαύστε οδήγηση μηδενικών ρύπων στο EV Mode. 
  • ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΠΟ) 5 ώρες
  • Έως 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7kW.
  • ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΑΠΌ) < 60MINS. Φόρτιση μέχρι το 80% σε < 60 λεπτά με ταχυφορτιστή DC 50kW.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ LAND ROVER

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω για να εγγραφείτε στο newletter της Land Rover και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της μάρκας!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στην ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημο Εισαγωγέα της JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.