ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ LAND ROVER ΣΑΣ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Αυτή η μονάδα Υπηρεσιών Ιδιοκτήτη με προσωπικό που περιλαμβάνει εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, αποσκοπεί στην παροχή εγγύησης γνήσιας συντήρησης, αποκατάστασης και υποστήριξης πωλήσεων για όλα τα μοντέλα Classic Land Rover, κάθε παλαιότητας.

ΣΕΡΒΙΣ

Η τακτική συντήρηση αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διατήρησης ενός κλασικού οχήματος. Δημιουργήσαμε λοιπόν μοναδικές επιλογές εξυπηρέτησης, οι οποίες αναπαράγουν τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τη στιγμή της πρώτης κατασκευής και τις συνδυάζουν με την τεχνική μας τεχνογνωσία σήμερα. Όλα τα έργα καταγράφονται στο δικό σας Βιβλίο Υπηρεσιών Jaguar Land Rover Classic Works Service για να διατηρείτε την αξία του αυτοκινήτου σας και να προστατέψετε το περιουσιακό στοιχείο σας.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όποια και αν είναι η φυσική κατάσταση του αυτοκινήτου σας, οι κλασσικοί μας εμπειρογνώμονες είναι σε ετοιμότητα για να το αποκαταστήσουν στην απόλυτη παρθένα παλιά του δόξα. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης που διαθέτουμε χωρίζονται σε οκτώ οριστικά στάδια. Αρχική επιθεώρηση και έλεγχος εξαρτημάτων, αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός μέσων, διόρθωση προστατευτικού αμαξώματος και ανακαίνιση εξαρτημάτων μέχρι την ανασυγκρότηση του οχήματος. Κάθε στάδιο πραγματοποιείται με προσοχή από τεχνικούς εμπειρογνώμονες για να εγγυηθεί τη συνολική αυθεντικότητα του κλασικού αυτοκινήτου σας.

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μονάδα Jaguar Land Rover Classic Works. Με έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς ιστορικών αυτοκινήτων, στοχεύουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αποκατάστασης.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ζωντανεύει την ιστορία με σχολαστική ανακατασκευή της συλλεκτικής έκδοσης της κλασικής Land Rover, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Land Rover Series I και των πρωτότυπων δίθυρων Range Rover.
GENUINE PARTS

GENUINE PARTS

Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά Classic Land Rover σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Genuine Parts είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας γνήσιων προϊόντων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για παλαιότερα οχήματα.
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δεν χρειάζεται να διαθέτετε ένα Classic Land Rover για να νιώσετε τον ενθουσιασμό να φτάσετε στο τιμόνι. Οι κλασικές εμπειρίες μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το πνεύμα, το ρομαντισμό και τον ενθουσιασμό του παρελθόντος του Land Rover.