ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμη στα περισσότερα Android και Apple iOS. Ελέγξτε αν οι συσκευές σας είναι συμβατές.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εκκίνησης της εφαρμογής InControl Apps στο smartphone σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ενέργεια με επιτυχία, ανοίξτε την εφαρμογή.
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τον αυτόματο οδηγό γρήγορης έναρξης για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Είστε έτοιμοι να συνδέσετε το smartphone σας στο όχημά σας με τη χρήση της εφαρμογής InControl Apps.

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

BHMA 1 - ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

BHMA 1 - ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Για συσκευές Android: πρώτα πραγματοποιήστε σύζευξη και συνδέστε το smartphone σας με το όχημα χρησιμοποιώντας το Land Rover Bluetooth (που χρειάζεται για τηλεφωνικές κλήσεις και ροή ήχου). Αυτό το βήμα δεν χρειάζεται για τις συσκευές iOS.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ξεκλείδωτη και ότι οι θήκες ή τα καλύμματα της οθόνης δεν είναι κλειστά (μερικά μπορούν να κλειδώσουν αυτόματα το τηλέφωνο όταν είναι κλειστά).
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Με τον ακροδέκτη του συνδέσμου USB που συνοδεύει το smartphone σας, συνδέστε το τηλέφωνό σας με τη θύρα USB του αυτοκινήτου.
ΒΗΜΑ 4

ΒΗΜΑ 4

Αν χρησιμοποιείτε iPhone και η εφαρμογή InControl Apps δεν εκτελείται ήδη, θα σας ζητηθεί να ανοίξετε την εφαρμογή. Αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, μπορείτε να επιλέξετε το Always Allow (Να επιτρέπεται πάντα) όταν σας ζητηθεί, το οποίο θα παρακάμψει κάθε μελλοντική προτροπή.
ΒΗΜΑ 5

ΒΗΜΑ 5

Επιλέξτε την εφαρμογή InControl Apps από την οθόνη αφής. Μόνο οι εφαρμογές που έχουν περάσει από τη διαδικασία έγκρισης της Land Rover είναι διαθέσιμες για χρήση με την εφαρμογή InControl Apps. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να βασίζονται σε συνδρομή.
ΒΗΜΑ 6

ΒΗΜΑ 6

Στην οθόνη αφής θα σας ζητηθεί να επιλέξετε είτε View (Προβολή) (χρήση εφαρμογών χωρίς ήχο) είτε View and Listen (Προβολή και ακρόαση) (χρήση εφαρμογών με ήχο π.χ. συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και κλήσεις).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ APPLE IOS

Στο πλαίσιο των πιο πρόσφατων ενημερώσεων ασφαλείας iOS 9 και εξής, η εφαρμογή InControl Apps απαιτεί πλέον ένα σύντομο βήμα έγκρισης για να ενεργοποιήσουν κάθε συμβατή εφαρμογή στο όχημά σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα της ενημέρωσης ασφαλείας των FAQs (Συχνές ερωτήσεις) του InControl Connect.

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όπως θα παρατηρήσετε, οι εφαρμογές που απαιτούν άδεια θα εμφανίζονται γκριζαρισμένες και μη διαθέσιμες προς χρήση έως ότου ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

Στην οθόνη αφής του Land Rover σας, επιλέξτε την γκριζαρισμένη εφαρμογή που θα θέλατε αν ανοίξετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που προβάλλονται στα αριστερά. Κατά τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί δύο φορές να εκχωρήσετε άδεια στο smartphone σας. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία μία φορά για κάθε εφαρμογή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το smartphone σας μπορεί να μην έχει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Για να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του smartphone σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

Η εφαρμογή InControl Apps παρουσιάζει ένα διαδραστικό σετ εφαρμογών, βελτιστοποιημένο για αυτοκίνητο που δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία ροής πολυμέσων, υπηρεσίες cloud και βάσει τοποθεσίας αλλά και όχι μόνο, μέσω μιας θύρας USB.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.