ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Ταλέντο στην πρωτοπορία

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ

Το Evoque ενσωματώνει το σχεδιαστικό DNA του Range Rover, με την αιωρούμενη οροφή, τη συνεχή μεσαία γραμμή και τη νέα κομψή τρισδιάστατη μάσκα. Οι νέοι προβολείς Pixel LED φέρουν ένα ζωηρό χαρακτηριστικό φωτεινό γραφικό.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΛΟΝ

Η αθόρυβη, απέριττη καμπίνα και η κεντρική κονσόλα του Range Rover Evoque φιλοξενούν έναν εύχρηστο επιλογέα ταχυτήτων, μια αιωρούμενη κυρτή γυάλινη οθόνη αφής 11,4 ιντσών και βελτιωμένους αποθηκευτικούς χώρους.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

Το βραβευμένο μας σύστημα infotainment Pivi Pro 1 ενσωματώνει όλους τους ελέγχους σε μία νέα, κυρτή, κεντρική γυάλινη οθόνη αφής 11,4”. Για βέλτιστη ευκολία, μπορείτε να ρυθμίζετε διαισθητικά την ένταση ήχου, τον κλιματισμό και τα καθίσματα.

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μία σειρά λειτουργιών που μειώνουν το φόρτο του οδηγού και απλουστεύουν το παρκάρισμα. Ποικίλες, καινοτόμες τεχνολογίες που σχεδιάστηκαν για να αναβαθμίσουν την οδηγική εμπειρία.
DRIVER ASSISTANCE
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Μιλήστε στην Alexa3 για τον εύκολο χειρισμό βασικών λειτουργιών του οχήματος. Ελέγξτε τα πάντα, από τις λειτουργίες πλοήγησης μέχρι τα συστήματα πολυμέσων - ακόμη και συμβατές έξυπνες συσκευές στο σπίτι, όλα μέσω φωνητικών εντολών.
Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Pivi Pro1 συνεργάζεται αρμονικά με το Software Over The Air4, βελτιώνοντας συνεχώς την τεχνολογία του Range Rover Evoque σας. Η πλοήγηση What3words χρησιμοποιεί εισαγωγή τριών λέξεων στον προορισμό για ακριβή εύρεση της τοποθεσίας.
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με θύρες USB-C παντού, όλοι οι επιβάτες παραμένουν συνδεδεμένοι χωρίς να ανησυχούν ότι θα ξεμείνουν από ενέργεια στις συσκευές τους, ενώ η ασύρματη φόρτιση συμβάλλει στην τάξη της καμπίνας.
ΑΒΙΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΒΙΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (keyless entry), που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των Dynamic SE, Dynamic HSE και Autobiography, όταν πλησιάζετε το όχημα, οι χωνευτές χειρολαβές των θυρών ανοίγουν αυτόματα και οι πόρτες ξεκλειδώνουν. Τη στιγμή που το key fob δεν μπορεί πλέον να εντοπιστεί, οι πόρτες κλειδώνουν.

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ποιότητας αέρα στην κατηγορία του 5 , το σύστημα Cabin Air Purification Plus του Range Rover Evoque προάγει την ευεξία και αυξάνει την εγρήγορση παρακολουθώντας και ελέγχοντας τα επίπεδα CO2 με φιλτράρισμα των σωματιδίων PM2.5 και διαχείριση των εκπομπών CO2 .

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

61KM††
Αναμενόμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 47km.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)

33G/KM††
Μηδενικές εκπομπές ρύπων στο EV mode.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΑΠΟ)

30 ΛΕΠΤΑ
Ταχεία φόρτιση DC από 0 στο 80% σε περίπου 30 λεπτά.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

2ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ
Έως 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.

ELECTRIC HYBRID

Το Range Rover Evoque plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει τα καλύτερα όλων των κόσμων, με υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 80kW και έναν βενζινοκινητήρα Ingenium. Ολοκληρώστε τη μέση ημερήσια διαδρομή μόνο με ηλεκτρική λειτουργία (EV)6, με πιστοποιημένη αυτονομία έως και 62 χλμ.

κινητήρας P270e.
ELECTRIC HYBRID

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

230KM/H*

Μέγιστη ισχύς

249PS (184kW)

0-100 KM/H

7,6Δευτερόλεπτα
0-100 km/h σε 7,6 δευτερόλεπτα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

182G/KM±
NEDC συνδυασμένο.

PETROL MILD HYBRID

Αποδοτικοί και ισχυροί, οι ήπιοι υβριδικοί κινητήρες μας συλλέγουν, αποθηκεύουν και επαναχρησιμοποιούν την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση.
PETROL MILD HYBRID

ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

213KM/H

Μέγιστη ισχύς

204PS (150kW)

0-100 KM/H

8,5Δευτερόλεπτα
0-100 km/h σε 8,5 δευτερόλεπτα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

166G/KM††
WLTP συνδυασμένο.

DIESEL MILD HYBRID

Αποδοτικοί και ισχυροί, οι ήπιοι υβριδικοί κινητήρες μας συλλέγουν, αποθηκεύουν και επαναχρησιμοποιούν την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση.
DIESEL MILD HYBRID
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το ανώτερο επίπεδο άνεσης και ευκολίας ενισχύεται από προσεκτικά επιλεγμένα πακέτα εξοπλισμού και αξεσουάρ που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Γνωρίστε το Range Rover Evoque.

**Δείτε τις τιμές WLTP.


Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι διαστάσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Οι χρόνοι φόρτισης ποικίλουν καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

1Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν μία κατάλληλη κάρτα SIM με ανάλογη σύμβαση δεδομένων που θα χρειαστεί περαιτέρω συνδρομή μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπές αλλαγές συστημάτων / απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Εμπόρου της Land Rover.


23D Surround Camera. Η εικόνα δεν είναι live. Ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπόκειται σε τοπικούς περιορισμούς.

3Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home. Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα προϊόντα και ρυθμίσεις. Συμβατά smartphones. Η συνδεσιμότητα εξαρτάται από τις πλατφόρμες δικτύου τρίτων της αγοράς και τη συνδρομή.


4Συμβατά smart phones μόνο. Με την επιφύλαξη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της αγοράς, του σήματος και του λογαριασμού πελάτη. Απαιτείται σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Η Over The Air (ΟΤΑ) ενημέρωση λογισμικού εξαρτάται από τη συγκατάθεση του οδηγού και τη σύνδεση του δικτύου, αλλά και από τη διαθεσιμότητα της αγοράς. Over The Air υπόκειται στη συγκατάθεση του οδηγού και στη σύνδεση με το δίκτυο και τη διαθεσιμότητα της αγοράς.

5Μέτρηση έναντι μιας κλειστής κατηγορίας ανταγωνιστών, έγκυρη στις 03/03/23.

6Μέση ημερήσια διάρκεια διαδρομής (51 χλμ.), υπολογισμένη με βάση δεδομένα InControl από 30 αγορές παγκοσμίως για τα οχήματα Range Rover Evoque μεταξύ 2019 και 2022. Προϋποθέτει πλήρως φορτισμένη μπαταρία.