ΝΕΟ RANGE ROVER
BY SV BESPOKE

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΌ ΕΣΑΣ

Προϊόν συνεργασίας με την SV Bespoke, το Νέο Range Rover σας είναι ένα μοναδικό αριστούργημα.


Ξεκινώντας από μία προσωπική συζήτηση με έναν ειδικό της SV Bespoke, θα εντυπωσιαστείτε από τις δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς θα δημιουργείτε μαζί το απόλυτα εξατομικευμένο πολυτελές όχημα.


Επιμελημένο και φιλοτεχνημένο με κάθε λεπτομέρεια, αυτό το ειδικό όχημα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό χάρη σε εσάς.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Εξωτερικά, μπορείτε να παραγγείλετε το Range Rover σας με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων και φινιρισμάτων.


Περιηγηθείτε στις εντυπωσιακές αποχρώσεις της παλέτας SV Bespoke Curated Palette ή βάλτε τη δική σας υπογραφή μέσω της αποκλειστικής υπηρεσίας Match to Sample. Εμείς θα διασφαλίσουμε την εφαρμογή του επιθυμητού σας χρώματος χωρίς συμβιβασμούς.


Για μία ισχυρή εντύπωση μέσω χρωματικής αντίθεσης, διατίθενται επιλογές οροφής, καλυμμάτων καθρεπτών και ένθετων τροχών.


Εμβαθύνοντας περισσότερο στον κόσμο των δυνατοτήτων σας, αφήστε την έμπνευσή σας να σας οδηγήσει με εξατομικευμένες εξωτερικές πινελιές και επιλογές υλικών υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές αποχρώσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Στο εσωτερικό SV Bespoke Range Rover σας, η άνεση και η ποιότητα που σας περιβάλλουν είναι προσαρμοσμένες στα δικά σας γούστα.


Επιλέξτε από μια σειρά δερμάτων ημιανιλήνης ή οικολογικών, μη δερμάτινων υφασμάτων Ultrafabrics σε αποκλειστικά χρώματα και διατρήσεις. Εναλλακτικά, αφήστε τον ειδικό της SV Bespoke να σας καθοδηγήσει μέσα από μία σειρά ξεχωριστών προτάσεων.


Ελκυστικές, ξύλινες επενδύσεις και φινιρίσματα με διακοσμητικά, μεταλλικά ένθετα ή ψηφιδωτά ανάγλυφα είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές για τη δημιουργία ενός αποκλειστικού περιβάλλοντος. Αυτό το επίπεδο εξατομίκευσης επεκτείνεται μέχρι τις ραφές των καθισμάτων και τις μοκέτες.


Αναβαθμίζοντας το ταξίδι της αυτοέκφρασής σας, σας καλούμε να εξατομικεύσετε τα καθίσματά σας με κεντημένα διακοσμητικά και τις επενδύσεις των μαρσπιέ με ειδικά γραφικά και επιγραφές.

Παρακολουθήστε το βίντεο για το εσωτερικό
Όπως κι αν θέλετε να εκφραστείτε, εμπιστευτείτε την ασυμβίβαστη ματιά των τεχνικών και των δημιουργών μας.

Εντοπίστε τον έμπορο της περιοχής σας