ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ
DEFENDER 130

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ<br>
DEFENDER 130

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Defender L663 130 23.5MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Υπερυψωμένο καπό, σμιλεμένη μάσκα και ακριβείς λεπτομέρειες. Οι λιτές επιφάνειες προστίθενται στις μοντέρνες και συναρπαστικές αναλογίες του Defender.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ

Οι τρεις σειρές καθισμάτων μπορούν να φιλοξενήσουν έως και οκτώ ενήλικες μαζί με τις αποσκευές τους. Με την αναδίπλωση της τρίτης και της δεύτερης σειράς, προστίθενται επιπλέον 1.232 λίτρα * και 2,516 λίτρα* χώρου φόρτωσης αντίστοιχα.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Προσαρμοζόμενα την ποιότητα του οδοστρώματος και ρυθμίζοντας την πρόσφυση, η αερανάρτηση και το Adaptive Dynamics του Defender 130 εργάζονται συνεχώς για μια ομαλή και συναρπαστική οδήγηση.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και χώρος αποσκευών για κάθε είδους εξοπλισμό περιπέτειας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Εκτός από το κάλυμμα της ρεζέρβας στο χρώμα του αμαξώματος, το Defender 130 Outbound διαθέτει ένα στιβαρό χαρακτηριστικό πάνελ που κρύβει το χώρο φόρτωσης.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το Defender σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 73.000 δοκιμές σε 3,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα, από τους αμμόλοφους του Big Red στο Ντουμπάι μέχρι τα δρομάκια του Moab στη Νεβάδα και τον Αρκτικό Κύκλο του μακρινού βορρά.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

Μείνετε συνδεδεμένοι με το βραβευμένο σύστημα Pivi Pro1, που διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 11.4", η οποία παρέχει διαισθητικό έλεγχο σε θέση άμεσης πρόσβασης.

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.
Ο άνθρωπος οδηγεί το Defender στο δρόμο της γέφυρας
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Ακούστε τη μουσική που επιθυμείτε με το 700W MeridianTM TM Surround Sound System, πρου προσφέρει κρυστάλλινα πρίμα, και πλούσια, βαθιά μπάσα.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Amazon Alexa και το Spotify μέσω Online Pack3, ενώ η τεχνολογία Software-over-the-air (SOTA) διατηρεί το όχημά σας ενημερωμένο.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ CLEARSIGHT

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ CLEARSIGHT

Ακόμα και με τις τρεις σειρές καθισμάτων κατειλημμένες, η ζωντανή ροή βίντεο του εσωτερικού καθρέπτη ClearSight εξασφαλίζει ότι απολαμβάνετε πάντα απρόσκοπτη ορατότητα4
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Set the temperature and intensity of ροή αέρα σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας με ανεξάρτητα χειριστήρια και στις τρεις σειρές καθισμάτων.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

DEFENDER 130 V8

Εμπιστευτείτε την πραγματική δύναμη. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 500HP είναι ο ταχύτερος και ισχυρότερος που διατίθεται στο Defender 130, και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα,  ενώ το μοναδικό πρόγραμμα Terrain Response Dynamic προσφέρει εκπληκτική ευελιξία.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΒΑΤΕΣ (ΕΩΣ)

8

Με τρεις σταθερές σειρές καθισμάτων.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ*

2,516 ΛΙΤΡΑ

Εξομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

0-100 KM/H

5,4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

0-100 km/h σε 5,7 δευτερόλεπτα.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

290 MM

Μέγιστη απόσταση από το έδαφος - off-road.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Από μεμονωμένες εξωτερικές επιλογές μέχρι σεταρισμένα πακέτα αξεσουάρ, εξοπλίστε το Defender 130 σας ώστε να ταιριάζει με το στυλ ζωής σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων και τις προδιαγραφές
DEFENDER 90 OVERVIEW

DEFENDER 90 OVERVIEW

Το Defender στην πιο ατόφια μορφή του.
DEFENDER 110 OVERVIEW

DEFENDER 110 OVERVIEW

Φορτώστε τα απαραίτητα και ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο.
DEFENDER 130 OVERVIEW

DEFENDER 130 OVERVIEW

Χώρος για να μοιράζεστε επικές περιπέτειες

*Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

Η τελική ταχύτητα είναι 191km/h όταν εφοδιάζεται με ζάντες 20".

1Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Σύμβουλο Πωλήσεων της Land Rover.
2Η εικόνα δεν είναι live. Ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο για μεγαλύτερη ασφάλεια.
3Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Σύμβουλος Πωλήσεων της Land Rover.
4Χαρακτηριστικό που υπόκειται στους τοπικούς κανονισμούς. Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας του καθρέπτη ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.