ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το  πεντάθυρο Defender 130 Outbound χαρακτηρίζεται από σχεδιαστική συνοχή με κάλυμμα ρεζέρβας βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος και ένα στιβαρό πάνελ - σήμα κατατεθέν που κρύβει τον χώρο αποσκευών.

Ζάντες 20" σε Gloss Black είναι αποκλειστικές για το Defender 130 Outbound και υπογραμμίζουν το δυναμικό στήσιμο του αυτοκινήτου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Πενταθέσιο για να πάρετε μαζί τους φίλους ή την οικογένεια, χώρος φόρτωσης που χωράει τα πάντα, από βαλίτσες μέχρι εξοπλισμό για κάμπινγκ. Ένα αυτοκίνητο ευέλικτο όσο και εσείς.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ

Το Defender 130 Outbound προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας, είτε οδηγείτε στην πόλη είτε εξερευνάτε διαδρομές εκτός δρόμου.
ΝΕΡΟ

ΝΕΡΟ

Τα συστήματα μεταφοράς Aqua Sports Carrier και Side-Mounted Gear Carrier εξασφαλίζουν άνετη διέλευση από το νερό
ΠΑΓΟΣ

ΠΑΓΟΣ

Χαράξτε το δικό σας μονοπάτι στο χιόνι. Το Defender 130 Outbound μεταφέρει τα σκι και τα snowboard σας με ασφάλεια πηγαίνοντας προς την πίστα.
ΚΑΜΠΙΝΓΚ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Πάρτε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε για μία νύχτα κάτω από τ' αστέρια με τα αξεσουάρ αποθήκευσης που τοποθετούνται στην οροφή. Ο κόσμος είναι το κάμπινγκ σας.
EXPLORER

EXPLORER

Με την υπερυψωμένη εισαγωγή αέρα, τη σχάρα οροφής Expedition και την εξωτερική πλαϊνή βαλίτσα μεταφοράς εξοπλισμού (Gear Carrier), είστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθετε σε όλες τις εδαφικές συνθήκες.

ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Καθίσματα και επενδύσεις Robustec, μία εγκάρσια δοκός σε φινίρισμα Satin Black Powder Coat: αυτό το αυτοκίνητο είναι η χαρά του οδηγού.

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η απόχρωση της επένδυσης Ebony χαρίζει στην καμπίνα μία δυναμική εμφάνιση, ενώ το θερμαινόμενο τιμόνι αποτελεί ένα πρόσθετο στοιχείο πολυτέλειας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ισχύς και ικανότητα συνδυάζονται στο Defender 130 Outbound.

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

2.516 ΛΙΤΡΑ

Προσομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

ΕΠΙΒΑΤΕΣ (ΕΩΣ)

5

Με δύο σειρές καθισμάτων

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

425 PS

313kW.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

6,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

0-100km/h.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων και προδιαγραφών του Defender 130.
DEFENDER 130

DEFENDER 130

Χώρος για να μοιράζεστε επικές περιπέτειες.

*Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.  

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.  

Οι εκτός δρόμου σκηνές γυρίστηκαν σε κλειστές εκτάσεις και με πλήρεις άδειες.  

Δύσκολη οδήγηση off-road απαιτεί πλήρη εκπαίδευση και εμπειρία. Κίνδυνος τραυματισμού και ζημιάς. Ποτέ μην οδηγείτε πέραν των δυνατοτήτων σας.  

Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή, την επιφάνεια, το υπόβαθρο και την έξοδο πριν εισέλθετε σε μία παγωμένη περιοχή.  

Οι ενημερώσεις απαιτούν σύνδεση δεδομένων