ΝΕΟ RANGE ROVER SV


ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Στο Special Vehicle Operations, στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των εμβληματικών αυτοκινήτων μας. Στην περίπτωση του Νέου Range Rover SV, αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και εξατομίκευση.

Με περισσότερες επιλογές από ποτέ, συμπεριλαμβανομένου ενός βιώσιμου εναλλακτικού πολυτελούς υλικού αντί του δέρματος, το New Range Rover SV αντανακλά την προσωπικότητα, τις επιθυμίες και το όραμά σας. Είναι πραγματικά δικό σας.

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ

Στην καρδιά των χαρακτηριστικών εξατομίκευσης του Νέου Range Rover SV βρίσκονται δύο προαιρετικές θεματικές επιλογές εσωτερικού και εξωτερικού SV. Οι εκδόσεις SV Serenity και SV Intrepid περιλαμβάνουν εξαιρετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, μέσα κι έξω.

Και οι δύο θεματικές επιλογές διατίθενται σε εκδόσεις με Στάνταρ και Μακρύ Μεταξόνιο και με μία ευρεία γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων, μεταξύ των οποίων ο νέος, εκλεπτυσμένος 530PS V8 Twin Turbo, το σύνολο 510PS Extended Range plug-in hybrid και ο αποδοτικός D350 straight-six Ingenium diesel.

SV SERENITY


Το εξωτερικό της έκδοσης SV Serenity εστιάζει στη γνήσια πολυτέλεια. Μεταλλική Atlas Silver και Corinthian Bronze τεχνική βαφή χρησιμοποιείται σε εξωτερικές λεπτομέρειες τονίζοντας την αποκλειστικότητα. Κυρίως όταν συνδυάζεται με προαιρετική οροφή σε Corinthian Bronze και ασορτί σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 23“ Diamond Turned με ένθετα Corinthian Bronze.

SV INTREPID


Το εξωτερικό της έκδοσης SV Intrepid αποτυπώνει ένα πιο διακριτικό θέμα που εστιάζει στο δυναμισμό με εξωτερικές μεταλλικές πινελιές σε Anthracite και ένα ολοκαίνουργιο smoky, σκούρο χρωμιωμένο φινίρισμα που έχει εξελιχθεί ειδικά για το Range Rover SV. Φινίρισμα Graphite Atlas, μία προαιρετική μαύρη οροφή και ασορτί σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 23" Satin Dark Grey με ένθετα Narvik Black Gloss ολοκληρώνουν το look.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Αυτές οι δύο εντυπωσιακές εξωτερικές θεματικές προτάσεις συμπληρώνονται στο εσωτερικό με ειδικούς χρωματισμούς, ξύλινες επενδύσεις και διάτρητα σχέδια καθισμάτων. Οι στάνταρ μονόχρωμες επιλογές Ebony και Perlino συνδυάζονται με διχρωμίες από μπροστά μέχρι πίσω που δημιουργούν ξεχωριστές ζώνες μέσα στην καμπίνα.

Για πρώτη φορά σε όχημα SV διατίθενται μία βιώσιμη πολυτελής εναλλακτική πρόταση αντί του δέρματος, που χρησιμοποιείται σε όλο το εσωτερικό.

Στη θεματική έκδοση εσωτερικού SV Serenity, το Perlino συνδυάζεται με Liberty Blue, Sequoia Green, ή δέρμα Caraway μπροστά. Η έκδοση SV Intrepid προσφέρει μονόχρωμο δέρμα Ebony, δίχρωμο Rosewood και δέρμα Ebony, ή Cinder Grey και Light Cloud Grey UltrafabricsTM.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Τα εσωτερικά των αυτοκινήτων μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση, τεχνολογία και σπιτική ηρεμία. Όλα τα SV μοντέλα διατίθενται προαιρετικά με το απόλυτο σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων — οθόνες 13,1”, μεγαλύτερες από οποιουδήποτε Range Rover — και ακουστικά υψηλής απόδοσης με αυξημένη καθαρότητα, αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα SV.

SV SIGNATURE SUITE

Στην κορυφή της γκάμας εσωτερικών SV για το Range Rover βρίσκεται η αποκλειστική μας πρόταση 4θ SV Signature Suite. Διαθέσιμη μόνο με μοντέλα με μακρύ μεταξόνιο, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επιβατών.

Κεντρικό στοιχείο είναι μία κονσόλα πλήρους μήκους που εκτείνεται από μπροστά μέχρι πίσω, προσφέροντας διακριτική λειτουργικότητα. Κατόπιν παραγγελίας, ένα κεντρικό ηλεκτρικό Club Table  από πρισματικό αλουμίνιο ξεδιπλώνεται αθόρυβα από την κεντρική κονσόλα, με μία κίνηση, όπως και οι ποτηροθήκες  που βρίσκονται πίσω από ένα ξύλινο κάλυμμα εάν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Έχουμε επιλέξει κεραμικά φινιρίσματα για να εκφράσουμε τη σύγχρονη πολυτέλεια. Είναι ένα απλό αλλά ανθεκτικό υλικό, που συνήθως συναντάμε στον κόσμο των πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων.

Θα ανακαλύψετε κεραμικά φινιρίσματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του νέου Range Rover SV. Ένα λευκό κεραμικό λογότυπο γυαλισμένο στο χέρι με μαύρο διακριτικό SV κοσμεί την πίσω πόρτα. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται κεραμικά φινιρίσματα στο εξωτερικό ενός αυτοκινήτου – καθαρό στοιχείο διαφοροποίησης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Όποιο ταξίδι εξατομίκευσης Range Rover SV κι αν ακολουθήσετε, μπορείτε να επιλέξετε από μία συλλογή με πρόσθετα φινιρίσματα, συνδυασμένα ειδικά με το θέμα της επιλογής σας. Αποκλειστικά SV φινιρίσματα περιλαμβάνουν ανάγλυφα κεραμικά, φυσικό ξύλο με ένθετο διάκοσμο ή μεταλλικά ένθετα ακόμα και ανοδιωμένο μέταλλο ή υφασμάτινο πλέγμα.

Αυτά χρησιμοποιούνται σε όλο το εσωτερικό, στην κεντρική κονσόλα, στον πίνακα οργάνων και στις πόρτες. Η καινοτομία σε υλικά και τεχνολογίες οδηγεί την εξέλιξή μας, ώστε να αποτυπώνεται μία πραγματικά σύγχρονη εκδοχή της χειροποίητης ποιότητας κατασκευής.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Για απόλυτη έκφραση του προσωπικού σας γούστου το Νέο Range Rover SV μπορεί να εξατομικευτεί περαιτέρω με μία παλέτα χρωματισμών SV bespoke.

ΧΡΩΜΑΤΑ SV BESPOKE


Εκτός από την επιλογή χρωμάτων από τη στάνταρ παλέτα χρωμάτων της Range Rover, οι πελάτες SV μπορούν να επιλέξουν από 14 επιπλέον εξωτερικούς χρωματισμούς από την Παλέτα SV Bespoke Premium, ή την υπηρεσία μας SV Bespoke Match to Sample.
ΧΡΩΜΑΤΑ SV BESPOKE