ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

RANGE ROVER
<h3><b>ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ</h3></b> RANGE ROVER

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Range Rover L460 22MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Λιτή και απαλλαγμένη από περιττές λεπτομέρειες, η σχεδίαση αποτελεί μία σύγχρονη ερμηνεία που χαρίζει μία κομψή, μοντέρνα εμφάνιση.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

ΑΒΙΑΣΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Μοντέρνο και σοφιστικέ εσωτερικό, που υποστηρίζεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες και διαισθητικό έλεγχο των σχετικών τεχνολογιών.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Επιλέξτε από δέρματα υψηλής ποιότητας και απολαύστε τη φινέτσα και την πολυτέλεια που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Διατίθενται σε πέντε χρώματα.

ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Οι πολυτελείς, μη δερμάτινες επενδύσεις KvadratTM και τα υφάσματα UltrafabricsTM αποτελούν μαλακά υλικά με μοντέρνα εμφάνιση.

BESPOKE ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Προσαρμόστε το εσωτερικό σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας από πέντε ξύλινες επενδύσεις και μία ποικιλία υλικών και φινιρισμάτων.

ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Από τις ηλεκτρικά υποβοηθούμενες πόρτες (Power Assisted Doors)* μέχρι τα καθίσματα με λειτουργία ‘hot stone’ μασάζ – από κάθε άποψη, το Range Rover προσφέρει μία πολυτελή εμπειρία ταξιδιού.

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Η επόμενη γενιά του συστήματος Active Noise Cancellation εξαλείφει ανεπιθύμητους θορύβους, κραδασμούς και περισπασμούς. Λειτουργεί μέσω των πρώτων στον κόσμο ηχείων στα προσκέφαλα, που δημιουργούν αθόρυβες ζώνες για ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς θορύβους από τον εξωτερικό κόσμο.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

Σύστημα φιλτραρίσματος σωματιδίων PM2,5 και νανοτεχνολογία PM2,5 TMX μειώνει σημαντικά τις οσμές, τα βακτήρια και τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως ο ιός SARS-COV-21, 2 ενώ η διαχείριση των εκπομπών CO2 αυξάνει την ευεξία και την ετοιμότητα παρακολουθώντας τα επίπεδα στο εσωτερικό.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Με ανεξάρτητα χειριστήρια για τον οδηγό, το συνοδηγό και όσους κάθονται σε κάθε πλευρά της δεύτερης σειράς, το σύστημα ελέγχου κλιματισμού τεσσάρων ζωνών σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και την ένταση της ροής αέρα σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ PIVI PRO

Το βραβευμένο Pivi Pro είναι το πιο διαισθητικό σύστημα infotainment που είχαμε ποτέ. Ενσωματώνει όλους τους ελέγχους σε μία Οθόνη Αφής, προσφέροντας εύκολη συνδεσιμότητα με smartphones και νέες επιλογές συνδεδεμένης οδήγησης.
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Το MeridianTM Signature Sound προσφέρει ρεαλιστική αναπαραγωγή. Ένα subwoofer και 34 ηχεία δημιουργούν μία καθηλωτική εμπειρία ήχου για όλους τους επιβάτες μέσω της τεχνολογίας MeridianTM Trifield 3D.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Το Online Pack προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με Wi-Fi Hotspot και ενσωματωμένες εφαρμογές όπως η Amazon Alexa. Ενημερώσεις λογισμικού over-the-air (SOTA) αναβαθμίζουν συνεχώς το όχημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το 8" Touchscreen controller, που βρίσκεται στο υποβραχιόνιο της δεύτερης σειράς καθισμάτων Executive Class προσφέρει στους επιβάτες έλεγχο του συστήματος ψυχαγωγίας πίσω επιβατών (Rear Seat Entertainment) και των λειτουργιών άνεσης.
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Βλέπετε περισσότερα τη νύχτα με μεγαλύτερη ορατότητα και ανάλυση. Οι ψηφιακοί προβολείς LED με φώτα ημέρας DRL, και οι λειτουργίες Image Projection και Adaptive Front Lighting χρησιμοποιούν δεδομένα πλοήγησης για να παρακολουθούν προληπτικά τον δρόμο μπροστά σας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ELECTRIC HYBRID

Διαθέσιμο ως plug-in electric hybrid (PHEV) εκτεταμένης αυτονομίας. Ο 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας 3,0L Ingenium με ηλεκτροκινητήρας 105kW διατίθεται σε εκδόσεις P460e ή P550e. Με ταχεία φόρτιση DC μπορείτε να φορτίσετε έως το 80% σε λιγότερο από μία ώρα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ELECTRIC HYBRID **

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

121 KM

WLTP. Εκτιμώμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 94km. 

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)

16 G/KM

Μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV mode.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ) 

<60 ΛΕΠΤΑ

Φορτίστε έως το 80% σε λιγότερο από μία ώρα με ταχεία φόρτιση DC

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

5 ΩΡΕΣ

Έως το 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.
ΑΒΙΑΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΒΙΑΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) επιτρέπει σταθερή οδήγηση και βέλτιστο έλεγχο παρακολουθώντας τις κινήσεις του αμαξώματος και του συστήματος διεύθυνσης έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο και βελτιστοποιώντας συνεχώς τις ρυθμίσεις απόσβεσης.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το Ηλεκτρονικό Ενεργό Πίσω Μπλοκέ Διαφορικό βελτιώνει το κράτημα στις στροφές και διασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση σε συνθήκες off-road ελέγχοντας την ολίσθηση μεταξύ των τροχών του πίσω άξονα.
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

Το Torque Vectoring by Braking προσφέρει ελεγχόμενη συμπεριφορά στις στροφές και κράτημα στις πιο κλειστές στροφές. Το ηλεκτρονικό διαφορικό και το σύστημα πέδησης εξισορροπούν την κατανομή της ροπής του κινητήρα ανάμεσα στους τέσσερις τροχούς όταν το όχημα στρίβει .
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ

Η Ηλεκτρονική Αερανάρτηση προετοιμάζει το Range Rover για τις στροφές εξασφαλίζοντας ποιότητα κύλισης. Το Dynamic Response Pro βελτιώνει τη συμπεριφορά μέσω ηλεκτρονικού ελέγχου των ενεργών αντιστρεπτικών δοκών - electronic active roll control (eARC), βελτιστοποιώντας τις επιδόσεις στο δρόμο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ALL WHEEL STEERING (ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΡΑΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Charente Grey (Premium Metallic) | Autobiography | Πενταθέσιο, Στάνταρ Μεταξόνιο

CUSTOM Η ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Επιλέξτε μοντέλο, κινητήρα και πακέτο εξοπλισμού πριν εξατομικεύσετε το όχημά σας με επιλογές χρωμάτων, ζαντών και εξοπλισμού εσωτερικού.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μια σειρά επιλογών πακέτων και αξεσουάρ. Επιλογές χρωμάτων, ζαντών και οροφής. Αυτό είναι το Range Rover σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Φινετσάτο. Πολυτελές. Αποκλειστικό.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς

*Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO 2 και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.


Δείτε τις τιμές WLTP .
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι εκπομπές CO 2 και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ.


1 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

2 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

3 Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Remote App από το Apple App Store/Google Play Store.

4 Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Εμπόρου της Land Rover.

5 Απαιτεί θερμομονωτικό κρύσταλλο σε μερικές αγορές.

6 Οι ενημερώσεις θα χρειαστούν σύνδεση δεδομένων.

7 Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου που έχει προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

8 Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Μετά τη χρήση δεδομένων 20GB μέσα σε ένα μήνα, οι ταχύτητες των δεδομένων και η λειτουργικότητα στο όχημα ενδέχεται να μειωθεί για τον υπόλοιπο μήνα.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης αναφορικά με αυτή τη λειτουργία, παρακαλούμε συμβουλευθείτε τους όρους και προϋποθέσεις του InControl Pivi Pro στο landrover.com/pivi-pro-terms.
Ο χρόνος αναπαραγωγής εξαρτάται από τον πάροχο online περιεχομένου και την ανάλυση του βίντεο.
Αναπαραγωγή HD βίντεο θα αυξήσει σημαντικά τη χρήση δεδομένων.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.


Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.


Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν την κατάλληλη κάρτα SIM συνδεδεμένη με πρόγραμμα δεδομένων που θα χρειαστεί ανανέωση της συνδρομής μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.


Apple CarPlay® είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.
Android AutoTM είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.
NanoeTM είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.