ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

BEAR GRYLLS

BEAR GRYLLS

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον κόσμο της επιβίωσης και της περιπέτειας, o Bear ενσαρκώνει το πνεύμα της Land Rover «Πέρα από τα όρια», αφού ανέβηκε στο Everest και οδήγησε πρωτοποριακές αποστολές από την Ανταρκτική έως την Αρκτική. O Bear λέει: «Η Land Rover είναι συνώνυμο της περιπέτειας και η περιπέτεια ήταν πάντα στο DNA μου».
BEN SAUNDERS

BEN SAUNDERS

Ο Ben Saunders είναι συγγραφέας, παρακινητικός ομιλητής και πρωτοπόρος Βρετανός πολικός εξερευνητής. Ο Ben που ήθελε πάντα να περάσει τα όρια της εξερεύνησης, επιχείρησε την επική πρόκληση να διασχίσει μόνος την Ανταρκτική, χωρίς υποστήριξη ή βοήθεια.
ED STAFFORD

ED STAFFORD

Ο Ed Stafford δημιούργησε τη φήμη του τυχοδιώκτη όταν διέσχισε τον Αμαζόνιο. Ένας μεγάλος οπαδός της Discovery, ο Ed, η σύζυγός του και ο γιός τους ηλικίας οκτώ εβδομάδων ταξίδεψαν και έζησαν την εμπειρία της Discovery σε μια διαδρομή μέσα από 10 χώρες, καλύπτοντας 3000 μίλια σε 14 ημέρες.
KENTON COOL

KENTON COOL

Ένας από τους κορυφαίους ορεινούς οδηγούς στον κόσμο, ο Kenton Cool αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες στις αποστολές του. Εξαρτάται από τα οχήματα της Land Rover για να αποδώσει στα απαιτητικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των 12 Κορυφών του Everest, και βασίζεται σε χαρακτηριστικά όπως το θερμαινόμενο τιμόνι για να ξεπαγώσει τα χέρια του κατά την επιστροφή του.
MONTY HALLS

MONTY HALLS

Θαλάσσιος βιολόγος, παραγωγός, λάτρης της περιπέτειας και παρουσιαστής, ο Monty Halls είναι ευρέως γνωστός για τη σειρά BBC Great Escape, στην οποία ζει και εργάζεται σε δύσκολες απομακρυσμένες περιοχές. Ένας παθιασμένος εξερευνητής και υποστηρικτής της οικολογικής προστασίας και των στρατιωτικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, είναι τακτικά επικεφαλής αποστολών κατάδυσης για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια και τους επιστήμονες.