ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Για την ταχύτερη φόρτιση στο σπίτι και τον πιο βολικό τρόπο φόρτισης του Plug-in Electric υβριδικού (PHEV) Land Rover σας, συνιστούμε έναν επαγγελματικά εγκατεστημένο οικιακό φορτιστή - γνωστό και ως wall box ή οικιακό σημείο φόρτισης.

Πριν αγοράσετε το όχημά σας, οι συνιστώμενοι πάροχοι οικιακής φόρτισης θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την καταλληλότητα του ακινήτου σας. Η εγκατάσταση μπορεί να εξαρτάται από παράγοντες όπως η ηλικία του ακινήτου σας, τη διαθεσιμότητα ιδιωτικού χώρου στάθμευσης εκτός δρόμου και μία κατάλληλη παροχή ρεύματος.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΑΣ

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΑΣ

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του wall box σας, ο τοπικός έμπορος του δικτύου της Land Rover θα σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν συνεργάτη οικιακής φόρτισης.
2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

Μια γρήγορη έρευνα με τον πάροχο φόρτισης θα καθορίσει την καταλληλότητα του σπιτιού σας για την εγκατάσταση ενός wall box. Γενικά προαπαιτούμενα είναι η στάθμευση εκτός δρόμου και κατάλληλη παροχή ρεύματος.
3. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

3. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Συμφωνήστε με τον επιλεγμένο πάροχο μία ημερομηνία εγκατάστασης πριν από την ημερομηνία παράδοσης του οχήματός σας. Εάν δικαιούστε κρατική επιδότηση για την κάλυψη μέρους της δαπάνης, ο πάροχός σας θα διεκπεραιώσει τη διαδικασία για λογαριασμό σας.
4. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

4. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Όταν φτάσει η ημερομηνία εγκατάστασης, ο πάροχός σας θα τοποθετήσει το wall box και θα σας μυήσει στα βασικά της φόρτισης.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Για τις πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες φόρτισης και
ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον τοπικό έμπορο του δικτύου της Land
Rover προκειμένου να μάθετε για τους προτεινόμενους παρόχους οικιακών φορτιστών
(wall boxes) στην περιοχή σας.
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ / ΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ WALL BOXES

Πολλοί πάροχοι προσφέρουν μια επιλογή από συνδεδεμένα και μη συνδεδεμένα wall boxes.

Για ευκολία, τα συνδεδεμένα wall boxes περιλαμβάνουν ένα μόνιμα συνδεδεμένο καλώδιο που συνδέει το σημείο φόρτισης με το όχημά σας. Για μεγαλύτερη ευελιξία, τα μη συνδεδεμένα wall boxes χρησιμοποιούν το καλώδιο φόρτισης που είναι αποθηκευμένο στο όχημά σας.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ / ΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ WALL BOXES

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΈΚΤΟΣ ΑΙΧΜΗΣ'

Η ολονύκτια φόρτιση όχι μόνο απλουστεύει τη ρουτίνα της φόρτισης, αλλά σας βοηθά επίσης να επωφεληθείτε από τα χαμηλότερα τιμολόγια EV και από την ανανεώσιμη ενέργεια που υπόσχονται αρκετοί πάροχοι.

Συγκεκριμένοι χρόνοι φόρτισης μπορούν να οριστούν μέσω της εφαρμογής InControl της Land Rover για smartphone.1.
ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΈΚΤΟΣ ΑΙΧΜΗΣ'

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ

ΦΟΡΤΙΣΗ

ΦΟΡΤΙΣΗ

Από τους χρόνους φόρτισης μέχρι την εξοικονόμηση κόστους, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φόρτιση του Electric Hybrid σας, στο σπίτι ή στον προορισμό σας.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ EV

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ EV

Η φόρτιση στον προορισμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για έγκαιρο ανεφοδιασμό εκτός σπιτιού. Μάθετε για τα σημεία φόρτισης και τον τρόπο πληρωμής.

1Μόνο συμβατά smartphones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας πλατφορμών τρίτων παρόχων και σήματος κινητής τηλεφωνίας.