ΡΑΓΚΜΠΙ

AΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ
Το ράγκμπι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για τη Land Rover εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, από τη λαϊκή μάζα έως την ελίτ. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είμαστε παγκόσμιος συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019 και που γιορτάζουμε την ποικιλομορφία και την ένταξη του παιχνιδιού
LAURA WOOD
HEAD OF GLOBAL PR, BRAND & PARTNERSHIPS

ΠΑΘΟΣ

Δίνουμε σε 96 νεαρούς οπαδούς (δύο ανά αγώνα) την ευκαιρία να περπατήσουν στον αγωνιστικό χώρο με τους ήρωές τους ως επίσημες μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019, μια εμπειρία που θα ενισχύσει τον δεσμό τους με το άθλημα.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Το ράγκμπι μπορεί να το απολαύσει οποιοσδήποτε, οπουδήποτε. Ως παγκόσμιος συμπαίκτης και το επίσημο όχημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019 γιορτάζουμε την ποικιλομορφία και την ένταξη του παιχνιδιού, ειδικά σε επίπεδο νεολαίας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Πιστεύουμε ότι οι βασικές αξίες του ράγκμπι ενσταλάσσονται στην αρχή του ταξιδιού ράγκμπι: οι νεαροί παίκτες κάνουν το άθλημα τόσο ξεχωριστό. Τα λαϊκά προγράμματα της Land Rover διασφαλίζουν ότι τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Είμαστε πολλά περισσότερα από απλοί παίκτες και οπαδοί, είμαστε οικογένεια. Εμπνευσμένη από την ομαδική εργασία των παικτών του ράγκμπι, αυτή η αίσθηση της κοινότητας βρίσκεται στην καρδιά της Land Rover. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθάμε να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΑΓΚΜΠΙ 2019

Η Land Rover είναι υπερήφανη που είναι Παγκόσμιος Συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019 στην Ιαπωνία.

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ LAND ROVER

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Το 2019 είναι ένα ιδιαίτερο έτος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι καθώς, για πρώτη φορά, το τουρνουά διοργανώνεται στην Ασία. Η Land Rover είναι ενθουσιασμένη που χορηγεί την εκδήλωση, καθώς η προοδευτική σκέψη μας και ο σεβασμός μας στην παράδοση είναι συμβατές με τις αξίες που τόσο θαυμάζουμε στην Ιαπωνία.
IMPACT BEYOND

IMPACT BEYOND

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος Παγκόσμιος Συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019 για να υποστηρίξουμε το «Impact Beyond», το πρόγραμμα κληρονομιάς του επίσημου τουρνουά Παγκόσμιου Ράγκμπι που παρουσιάζει το ράγκμπι σε χιλιάδες παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα τους διδάσκει τις δεξιότητες του παιχνιδιού και τις αξίες που είναι κοντά στην καρδιά μας.
ΑΦΙΕΡΩΣΗ

ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Ως Επίσημο Όχημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019 θα προσφέρουμε ένα στόλο οχημάτων κατά τη διάρκεια του τουρνουά ώστε να διευκολυνθεί η τρίτη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο.

ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΟ RUGBY, RUGBY

Οι αξίες που ενσωματώνει ο ράγκμπι, η αποφασιστικότητα, η ακεραιότητα και η αφοσίωση, είναι αυτές που μας ωθούν να πάμε πάνω από τα όρια. Επιδεικνύουμε ζήλο για την επικοινώνηση αυτών των ιδανικών με την επόμενη γενιά παικτών. Από το Κύπελλο Πρωταθλήματος της Land Rover στην Αγγλία μέχρι το πρόγραμμα των πρώτων σχολείων XV στη Νέα Ζηλανδία, η Land Rover υποστηρίζει το ράγκμπι σε όλα τα επίπεδα για 20 χρόνια. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή που παίζεις, το σταθερό πάθος, η αφοσίωση, ο σεβασμός, ο ομαδικός δεσμός και η εσωτερική δύναμη στην καρδιά είναι αυτό που κάνει το ράγκμπι, ράγκμπι.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Το Rugby είναι ένα παιχνίδι για όλους τους σωματότυπους, τα μεγέθη και κάθε στυλ παίκτη. Σε όλο τον κόσμο τα παιδιά ανακαλύπτουν το είδος του παίκτη που είναι μέσα από το ράγκμπι. Μάθετε ποιοι είστε.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΘΟΣ

Τη ζωή πρέπει να τη ζούμε με παρέα, τόσο με την ομάδα σας εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στον πάγκο. Έτσι, είτε ξεκινήσετε για έναν αγώνα είτε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο κάπου μακριά, υπάρχει αρκετός χώρος για τους επιβάτες και τον εξοπλισμό τους στη Discovery ή τη Discovery Sport. Η επόμενη σας περιπέτεια είναι εκεί έξω.

™© Rugby World Cup Limited 1986.