ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ LAND ROVER ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ LAND ROVER ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Κάθε όχημα που φέρει το σήμα Land Rover έχει σχεδιαστεί για εύκολη οδήγηση σε μερικά από τα πιο δύσκολα εδάφη του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μας πρέπει να είναι τόσο υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι όλα τα οχήματά μας ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Το εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημά σας Land Rover είναι τόσο άψογο όσο το φαντάζεστε. Για να εξασφαλιστεί ότι φεύγει από έναν πωλητή λιανικής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δίνεται μια υπόσχεση εγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στον πελάτη. Αυτή σας εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και σας εγγυάται ότι το όχημά σας αποδίδει την πιο συγκροτημένη και ικανή οδήγηση.

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΟΚΙΜΗ ΔΡΟΜΟΥ

Τα οχήματα περνάνε από μια δοκιμή δρόμου, κατά την οποία οι τεχνικοί μας επιδιώκουν να αξιολογήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων κάθε οχήματος. Για παράδειγμα, αναρτήσεις, κραδασμοί, συστήματα πέδησης, απόδοση κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων και εννέα άλλες συγκεκριμένες περιοχές παρακολουθούνται για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση του οχήματος. Με τη διεξαγωγή μιας τέτοιας αυστηρής δοκιμής, η ποιότητα του εγκεκριμένου μεταχειρισμένου οχήματος είναι εγγυημένη.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΙΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Το ιστορικό κάθε οχήματος ελέγχεται πλήρως με κορυφαία ανεξάρτητη έρευνα αγοράς. Όλα τα οχήματα συνοδεύονται από ανεξάρτητα επικυρωμένη διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση και πιστοποιημένο ιστορικό ιδιοκτησίας για να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα στο όχημα και ότι δεν έχει κλαπεί ή καταστραφεί. Με αυτόν τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ασφαλή οδήγηση καθώς γνωρίζετε ότι το νέο μεταχειρισμένο όχημα που αγοράζετε έχει πλήρες ιστορικό και σας δίνει αυτό ακριβώς που περιμένετε από αυτό.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Για να διατηρηθούν τα υψηλά πρότυπα που ορίζουμε για εμάς και τους πωλητές λιανικής μας, αναλαμβάνεται μια ανεξάρτητη επιθεώρηση της εξυπηρέτησης, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας. Αυτή καλύπτει όλες τις πτυχές του προγράμματος εγκεκριμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την οπτική του πελάτη, από τις εγκαταστάσεις έως και τα ίδια τα οχήματα. Με τη χρήση ενός ανεξάρτητου φορέα για την επικύρωση των προτύπων μας, μπορούμε πάντα να αποδίδουμε σύμφωνα με το ήθος μας επιδιώκοντας τη συνεχή αριστεία.