ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ LAND ROVER ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ LAND ROVER


Αυτό που θέλουμε είναι να είστε το ίδιοι ήσυχοι με μια εγκεκριμένη μεταχειρισμένη Land Rover όσο και με μία καινούρια. Πράγματι, θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα εγκεκριμένο μεταχειρισμένο όχημα Land Rover τόσο καλό όσο ένα καινούριο.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην εθνική βάση δεδομένων μας με ασφάλεια. Κάθε όχημα έχει περάσει από πλήρη επιθεώρηση 165 σημείων από καταρτισμένους τεχνικούς της Land Rover και καλύπτεται από διετή εγγύηση εγκεκριμένων μεταχειρισμένων οχημάτων Land Rover.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οι υψηλά καταρτισμένοι τεχνικοί μας περνάνε όλα τα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Land Rover από μια ολοκληρωμένη σειρά δοκιμών και επιθεωρήσεων που σας επιτρέπουν να αγοράσετε χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πλεονεκτήματα.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER

ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER

Διαμορφώστε τη Land Rover σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας και έχουν κατασκευαστεί με τα ίδια πρότυπα όπως το όχημά σας.
ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Η Land Rover έχει ένα δίκτυο από ειδικούς που θα είναι σε θέση να συζητούν αποτιμήσεις, οικονομικά θέματα και τα οφέλη αγοράς μιας εγκεκριμένης Land Rover.