ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΣΗΣ LAND ROVER INCONTROL

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΣΗΣ LAND ROVER INCONTROL

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ INCONTROL CONNECT PRO PACK, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL PRO SERVICES ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ INCONTROL TOUCH PRO.
ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PRO, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρώτα μια κάρτα Micro SIM σύμφωνα με τις οδηγίες στη σελίδα εγκατάστασης κάρτας SIM
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Προσπελάστε τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας του οχήματός σας από το γενικό μενού ρυθμίσεων του οχήματος και ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Μεταβείτε στο εικονίδιο Settings (Ρυθμίσεις) σε οποιαδήποτε οθόνη > All Settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile Data ON (Δεδομένα κινητού ενεργοποιημένα).
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Μόλις συνδεθείτε, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο 3G ή Wi-Fi στην άνω γωνία της οθόνης αφής. Να θυμάστε, μπορεί να πάρει 2 λεπτά για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ανάλογα με την ισχύ του σήματος δικτύου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΦΙΛ

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Όταν χρησιμοποιήσετε το σύστημα πλοήγησης InControl Touch Pro για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε και να ονομάσετε το προφίλ σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αγαπημένους προορισμούς, προηγούμενες διαδρομές και ρυθμίσεις πλοήγησης.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Όταν σας ζητηθεί, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Turn on all/Turn on (Ενεργοποίηση όλων/Ενεργοποίηση) για να ενεργοποιήσετε όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης. Περιλαμβάνουν ιστορικό μοτίβων κυκλοφορίας και πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Η επιλογή Continue (Συνέχεια)/Cancel (Ακύρωση) απενεργοποιεί όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μόλις δημιουργηθεί το προφίλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συστήματος πλοήγησης InControl Touch Pro επιλέγοντας Sign in (Σύνδεση) στην κύρια οθόνη του συστήματος πλοήγησης. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να το κάνετε κατά την πρόσβασή σας σε ορισμένα χαρακτηριστικά που απαιτούν να είστε συνδεδεμένοι όπως Share ETA (Κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης), Cloud Sync (Συγχρονισμός Cloud) ή Door-to-Door navigation (Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα).
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καταχωρίσετε ένα νέο λογαριασμό. Θα σας ζητηθεί να δεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πλοήγησης, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση πληκτρολογώντας το URL που σας έχει δοθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

SET UP LIVE APPS

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Για να επιλέξετε και να προσπελάσετε τις εφαρμογές LIVE Apps, επιλέξτε το μενού πρόσθετων χαρακτηριστικών Extra Features στην οθόνη αφής του Land Rover σας.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Συνδεθείτε με χρήση του e-mail και του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού InControl Protect. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ονομασία και να ρυθμίσετε ένα PIN για να μπορείτε να συνδέεστε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα διαπιστευτήριά σας κάθε φορά. Αν δεν έχετε συνδεθεί, οι προτιμήσεις σας δεν θα αποθηκευτούν.
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Αν ένα πράσινο βέλος στραμμένο προς τα κάτω εμφανιστεί στο τετραγωνίδιο Update (Ενημέρωση), αυτό σημαίνει ότι οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες. Απλά επιλέξτε Update (Ενημέρωση) αν απαιτείται.*

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο My Land Rover InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

*Μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα, να περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια να εκκινήσετε ξανά τον κινητήρα για να δείτε τις ολοκληρωμένες ενημερώσεις.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.