Το Wi-Fi Hotspot εξασφαλίζει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι. Δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και τους επιβάτες σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω ενός πανίσχυρου hotspot 3G στο αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι έως και οκτώ συσκευές μπορούν να συνδεθούν έτσι ώστε να σας κρατάνε σε επαφή με την εργασία, τη ζωή και την ψυχαγωγία ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Η αξιοπιστία της σύνδεσης του internet αυξάνεται με τη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο 3G μέσω της πανίσχυρης εξωτερικής κεραίας του οχήματος σε σύγκριση με τη σύνδεση μέσω ενός smartphone.

Εισάγετε μια «Data only SIM card» στη συσκευή ανάγνωσης κάρτας του Land Rover σας και ενεργοποιήστε το Hotspot Wi-Fi μέσω της οθόνης αφής. Ένα σήμα δεδομένων παρέχεται στη συνέχεια από το τοπικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G μέσω μιας κεραίας που είναι τοποθετημένη στην οροφή. Αυτό παρέχει μια ισχυρότερη σύνδεση δεδομένων καθώς η επίπτωση μπλοκαρίσματος που τυπικά συνδέεται με τη μεταλλική δομή του αυτοκινήτου μειώνεται.

Μόλις ενεργοποιηθεί το hotspot 3G, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone ή το tablet σας σε αυτό με τις λειτουργίες συνδεσιμότητας της συσκευής.

Για βοήθεια με τη σύνδεση του Wi-Fi Hotspot σας, απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής σας.

Ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και τον τύπο του προγράμματος που έχετε, μπορεί να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του προγράμματος του κινητού τηλεφώνου που ήδη έχετε. Μερικοί πάροχοι προσφέρουν προγράμματα κοινής χρήσης, όπου μπορείτε να λάβετε μια πρόσθετη SIM για το Wi-Fi Hotspot σας και να τη συνδέσετε με το πρόγραμμα κοινής χρήσης σας. Αυτό σημαίνει ότι το Wi-Fi Hotspot σας και το κινητό τηλέφωνό σας καταναλώνουν τα δεδομένα από το όριο κοινής χρήσης και θα λαμβάνετε ένα μόνο λογαριασμό.

Το Wi-Fi Hotspot μπορεί μόνο να προσδιοριστεί σε Jaguar εξοπλισμένες με Connect.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μεγέθη καρτών SIM ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της επιλογής σας InControl.

- Για Touch, χρειάζεστε κάρτα SIM 2FF (Mini SIM)
- Για Touch Pro, χρειάζεστε κάρτα SIM 3FF (Micro SIM)

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.