ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LAND ROVER INCONTROL;

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
Μια υπέροχη οθόνη αφής 10 ιντσών με εξαιρετικά ευκρινή γραφικά, απαλλάσσεται από κουμπιά και λειτουργεί τόσο έξυπνα όσο ένα iPad.
TOPGEAR

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Στην καρδιά του Land Rover InControl, υπάρχει ένας επεξεργαστής multi-core Intel με δίκτυο ethernet υψηλής ταχύτητας που ελέγχεται μέσω της οθόνης αφής όπως ακριβώς ένα tablet.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Η εφαρμογή Remote σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το όχημά σας στο smartphone σας από οπουδήποτε στον κόσμο: από τη στάθμη καυσίμου έως τα ανοιχτά παράθυρα.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το σύστημα πλοήγησης σας πηγαίνει εκεί όπου θέλετε εύκολα και με ακρίβεια χάρη στην αναλυτική καθοδήγηση, την προβολή διασταυρώσεων και τους τρισδιάστατους χάρτες.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ

Με ένα εύρος χαρακτηριστικών Driver Assistance, το Land Rover InControl σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε την οδήγηση, είτε σταθμεύετε στην πόλη είτε βρίσκεστε καθ’ οδόν.

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.