ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να βασιστείτε στην οδική μας βοήθεια, όποια και αν είναι η κατάσταση, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το μόνο που ζητάμε είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας από την εγγύηση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Το κέντρο επιχειρήσεων μας, στελεχώνεται από έμπειρο, πολύγλωσσο προσωπικό. Και είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια και Επισκευή για τη Jaguar σας με ένα τηλέφωνο στο +30 210 3499599.

Όταν καλέσετε, θα σας ρωτήσουμε:

- το όνομά σας,
- την τοποθεσία σας,
- την πινακίδα ή τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας (VIN)
- μια σύντομη περιγραφή του περιστατικού, και
- ένα τηλέφωνο επικοινωνίας


Εάν το αυτοκίνητό σας έχει εμπλακεί σε ατύχημα, θα σας ζητήσουμε επίσης να μας περιγράψετε τη ζημιά και να μας πείτε τις λεπτομέρειες των υπολοίπων εμπλεκομένων.

*Γενικοί όροι
Η οδική βοήθεια της Jaguar είναι διαθέσιμη σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία (εκτός από τις νήσους Φερόε), Εσθονία, Φινλανδία (με εξαίρεση την Aland), Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία (συμπεριλαμβανομένων των Βαλεαρίδων Νήσων και των Καναρίων Νήσων), Σουηδία, Ελβετία και Τουρκία.

Οικονομικοί περιορισμοί μπορεί να υπάρξουν σε ορισμένες περιπτώσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ανατρέξτε στο εγχειρίδιο με τα προνόμια της εγγύησης.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι κλήσεις προς την οδική βοήθεια της Jaguar καταγράφονται, για να μας βοηθήσουν στον έλεγχο ασαφειών ή ελλείψεων. Οι ηχογραφήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς.