ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑ

Όταν πρόκειται για τη φόρτιση, τα πράγματα είναι απλά. Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τρόπο τροφοδοσίας ώστε το όχημα να κινείται με ηλεκτρική ενέργεια κάθε μέρα.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Εξοικειωθείτε με τη διαδικασία φόρτισης του Land Rover σας σε τρία λεπτά.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Για να συνδεθεί σε ένα σημείο φόρτισης, το Land Rover Electric Hybrid σας χρησιμοποιεί ένα σύστημα συνδυασμένης φόρτισης (CCS). Αυτό είναι συμβατό με πιο αργές ταχύτητες φόρτισης AC και, σε επιλεγμένα μοντέλα, με γρήγορες ταχύτητες φόρτισης DC. Ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα φόρτισης, όπως το CHAdeMO. Αυτά δεν χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο το δίκτυο φόρτισης και δεν είναι συμβατά με μοντέλα Land Rover Electric Hybrids.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (AC)

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (AC)

Το επάνω μέρος της εισόδου CCS (σύστημα συνδυασμένης φόρτισης) του οχήματος χρησιμοποιείται για φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) (έως 7kw). Οι σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται είναι γνωστοί ως φίσες Type 2 και είναι συμβατοί με τον οικιακό σας φορτιστή, τα δημόσια σημεία φόρτισης AC και τις οικιακές πρίζες.
ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC)

ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC)

Σε επιλεγμένα μοντέλα, στο κάτω τμήμα της εισόδου CCS του οχήματός σας υπάρχουν δύο ακίδες που συνδυάζονται με τρεις από τις ακίδες παραπάνω για να παρέχουν ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) (έως 50 kw) συνήθως σε αυτοκινητόδρομους και κεντρικούς δρόμους. Η πρόσβαση στις δύο κάτω ακίδες είναι δυνατή αφαιρώντας το κάτω κάλυμμα της υποδοχής.

ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Το Electric Hybrid σας είναι συμβατό με τρεις τύπους καλωδίων φόρτισης για διαφορετικές πηγές ενέργειας.

ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ WALL BOX (MODE 3)

ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ WALL BOX (MODE 3)

Ένα καλώδιο φόρτισης Mode 3 συνδέεει το όχημά σας με οικιακούς φορτιστές (wall box) και δημόσια σημεία φόρτισης AC. Αυτό διαθέτει φίσα Type 2 και στα δύο άκρα.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC)

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC)

Ένα καλώδιο ταχείας φόρτισης DC είναι πάντα συνδεδεμένο στα δημόσια σημεία φόρτισης στους αυτοκινητόδρομους και τους κεντρικούς δρόμους, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το δικό σας καλώδιο. Για να φορτίσετε, πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο και στα δύο τμήματα της εισόδου CCS του οχήματός σας.
ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ (MODE 2)

ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ (MODE 2)

Το καλώδιο φόρτισης Mode 2 συνδέει το όχημά σας με οικιακές πρίζες χρησιμοποιώντας μία φίσα Type 2 στο ένα άκρο και ένα οικιακό βύσμα στο άλλο. Τα καλώδια Mode 2 έχουν μήκος 5μ. Mode 2 charging cable connects your vehicle to domestic sockets using a Type 2 connector on one end and a domestic plug on the other.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONE

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην παρακολούθηση, στους ελέγχους και τους οδηγούς αναφοράς για τη φόρτιση Electric Hybrid στο σπίτι ή εν κινήσει με τις εφαρμογές Land Rover Remote και Land Rover iGuide.

ΛΑΒΕΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΛΑΒΕΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Η εφαρμογή Land Rover iGuide διευκολύνει την εύρεση και κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών και χειριστηρίων του Land Rover Electric Hybrid σας. Λειτουργεί επίσης ως ψηφιακό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, εξασφαλίζοντας ότι η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι πάντα στη διάθεσή σας. 1
ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ

Η λειτουργία Remote Charging στην εφαρμογή Land Rover Remote σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως την κατάσταση φόρτισης απευθείας από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε χρόνους αναχώρησης και την περίοδο φόρτισης της προτίμησής σας με το πάτημα ενός κουμπιού. 1

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Ένας επαγγελματικά εγκατεστημένος οικιακός φορτιστής είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να ξεκινάτε κάθε μέρα με πλήρη φόρτιση.
ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ EV

ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ EV

Εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες που σας επιτρέπουν να οδηγείτε το Electric Hybrid σας με επιλογή μεταξύ ηλεκτροκίνησης και βενζινοκίνησης.
Title

Title

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα βασικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, το πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε στο σύστημα infotainment και να ρυθμίσετε τα τηλεχειριστήρια σε ένα smartphone.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Μάθετε για τις ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να οδηγείτε είτε με ηλεκτρισμό είτε με βενζίνη.

1Μόνο συμβατά smart phones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας στην αγορά των πλατφορμών τρίτων παρόχων και του σήματος κινητής τηλεφωνίας.

Τα χαρακτηριστικά InControl, οι επιλογές και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά -συμβολευτείτε ένα έμπορο που σας εξυπηρετεί για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν κατάλληλη sim με κατάλληλο πρόγραμμα δεδομένων, το οποίο απαιτεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές.

IOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Ενδέχεται να ισχύουν οι όροι της Apple Inc για τους τελικούς χρήστες

Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC