ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS (ADAS)

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ DRIVER ASSISTANCE. ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
Οδήγηση του Evoque στους δρόμους της πόλης

ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μια παραμετροποιήσιμη λειτουργία που συνδυάζει τέσσερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού: Forward Collision Warning, Lane Assistance, Speed Limit Warning and Speed Limit και

Κοντινό πλάνο του ταχύμετρου
Κοντινό πλάνο του ταχύμετρου

ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το InControl περιλαμβάνει στάνταρ και προαιρετικές λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης (Driving Assistance) που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Land Rover σας, παρέχοντας την ασφαλέστερη δυνατή οδήγηση όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε. Ενημερωθείτε από έναν Επίσημο Συνεργάτη για να ανακαλύψετε τις προτάσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Φωτογραφία του Adaptive Cruise Control

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Ρυθμίστε την ταχύτητα οδήγησης και την απόσταση που πρέπει να διατηρείτε από τα προπορευόμενα οχήματα, ώστε το όχημά σας να προσαρμόζεται αυτόματα στην επιβραδυνόμενη κυκλοφορία.
Φωτογραφία του Emergency Braking

EMERGENCY BRAKING

Το Emergency Braking (Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης) μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα, πεζούς ή ποδήλατα. Εμφανίζει μια προειδοποίηση σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης και ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει.
Φωτογραφία του Lane Keep Assist

LANE KEEP ASSIST

Το Lane Keep Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας) ανιχνεύει όταν το όχημά σας παρεκκλίνει ακούσια από τη λωρίδα και εφαρμόζει διορθωτική ροπή στο τιμόνι, προτρέποντάς σας να επαναφέρετε το αυτοκίνητο στη λωρίδα του
Φωτογραφία του Blind Spot Assist

BLIND SPOT ASSIST

Το Blind Spot Assist (Σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου)2 σας βοηθά να αλλάζετε λωρίδες με μεγαλύτερη ασφάλεια, ανάβοντας μια μικρή προειδοποιητική λυχνία στον εξωτερικό καθρέφτη, εάν εντοπιστεί άλλο όχημα στο τυφλό σημείο σας. Η εφαρμογή ροπής στο τιμόνι σας προτρέπει να κάνετε τον απαραίτητο ελιγμό εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Απεικόνιση του Traffic Signal Recognition της Land Rover

TRAFFIC SIGN RECOGNITION ΜΕ ADAPTIVE SPEED LIMITER

Προβάλλει με σαφήνεια τα όρια ταχύτητας και τις πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης στον πίνακα οργάνων ή στο προαιρετικό Head-up Display. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Adaptive Speed Limiter χρησιμοποιεί τη λειτουργία αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)3 για να προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα του οχήματός σας.
Απεικόνιση του Driver Condition Monitor της Land Rover

DRIVER CONDITION MONITOR

Το Driver Condition Monitor ανιχνεύει αν αρχίζετε να νιώθετε υπνηλία, παρακολουθώντας τις εντολές σας στο τιμόνι, και τη χρήση φρένου και γκαζιού, ώστε να σας προειδοποιεί έγκαιρα όταν πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απεικόνιση του Rear Collision Monitor της Land Rover

REAR COLLISION MONITOR

Το Rear Collision Monitor μπορεί να ανιχνεύσει εάν ένα όχημα που πλησιάζει από πίσω δεν επιβραδύνει και αποτελεί πιθανή απειλή σύγκρουσης. Το σύστημα θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει ενεργοποιώντας αυτόματα τα αλάρμ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Διευκολύνουν τους ελιγμούς με το Land Rover σας σε πολύ στενούς χώρους στάθμευσης. Μιλήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη για να ανακαλύψετε τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης του Defender

3D SURROUND CAMERA

Η 3D Surround Camera σας βοηθά να βλέπετε περισσότερα. Οι νέες τρισδιάστατες εξωτερικές προοπτικές μαζί με μια πανοραμική προβολή 360° του οχήματός σας βοηθούν στους ελιγμούς, ενώ τα off-road views όπως το καινοτόμο ClearSight Ground View σας παρέχουν αυτοπεποίθηση όταν οδηγείτε σε συνθήκες εκτός δρόμου.
Φωτογραφία του Συστήματος Υποβοήθησης Στάθμευσης Μπροστά Front & Πίσω

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ

Διευκολύνει τους ελιγμούς. Οι αισθητήρες που βρίσκονται στους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες ενεργοποιούνται χειροκίνητα ή όταν επιλέγεται η όπισθεν. Καθώς παρκάρετε, η οθόνη αφής και τα ηχητικά σήματα υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
Φωτογραφία τουRear Traffic Monitor

REAR TRAFFIC MONITOR

Το Rear Traffic Monitor σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που πλησιάζουν και από τις δύο πλευρές. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εξέρχεστε με όπισθεν από μια θέση στάθμευσης.
Φωτογραφία του Clear Exit Monitor

CLEAR EXIT MONITOR

Το Clear Exit Monitor βοηθά τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς κατά την έξοδό τους από το όχημα, εκδίδοντας μια φωτεινή προειδοποίηση στην πόρτα, εάν εντοπιστεί κίνδυνος που πλησιάζει, όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δημιουργήστε το όχημά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Range Rover

ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER

Απαράμιλλη φινέτσα και πολυτέλεια.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Παρορμητικό. Συναρπαστικό. Ασυμβίβαστο.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Το πρωτοποριακό Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το στίγμα σας.
Discovery

DISCOVERY

Το πιο ευέλικτο επταθέσιο SUV.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Το ευέλικτο compact SUV.
DEFENDER

DEFENDER

Ικανό για μεγάλες προκλήσεις
Range Rover

ΤΟ ΝΕΟ RANGE ROVER

Απαράμιλλη φινέτσα και πολυτέλεια.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Παρορμητικό. Συναρπαστικό. Ασυμβίβαστο.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Το πρωτοποριακό Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το στίγμα σας.
Discovery

DISCOVERY

Το πιο ευέλικτο επταθέσιο SUV.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Το ευέλικτο compact SUV.
DEFENDER

DEFENDER

Ικανό για μεγάλες προκλήσεις

1Σημαντικό: τα οχήματα στις αγορές GSR II ή/και NCAP ενανέρχονται σε "High" mode σε κάθε κύκλο ανάφλεξης. Σε αγορές εκτός GSR II ή/και εκτός NCAP, η επιλεγμένη λειτουργία υποβοήθησης οδηγού παραμένει στη μνήμη του οχήματος και δεν αλλάζει με κάθε κύκλο ανάφλεξης. Ανεξάρτητα από την αγορά, οι ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο οδηγός στο "Custom" mode θα απομνημονεύονται από το όχημα. Το GSRII (General Safety Regulation II) είναι μια νομοθεσία για την ασφάλεια που τέθηκε σε ισχύ για τα νέα μοντέλα το 2022 και θα εφαρμοστεί σε αυτά που ήδη κυκλοφορούν το 2024.
2Το Blind Spot Assist μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συγκρούσεων. Εάν το όχημά σας ανιχνεύσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, η πρόσθετη εφαρμογή ροπής στο τιμόνι σας προτρέπει να κάνετε τον απαραίτητο ελιγμό για να αποτραπεί κάποια πιθανή σύγκρουση.
3Διατίθεται μόνο με το Pivi Pro.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το iGuide App.
Κατεβάστε το iGuide για Apple.
Κατεβάστε το iGuide για Android.  

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη ή διαμορφώστε το όχημά σας online.  

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.