ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Συνδεθείτε με τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του οχήματός σας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος infotainment και των απομακρυσμένων εφαρμογών smartphone¹.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ EV ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (PRECONDITIONING)

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ EV ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (PRECONDITIONING)

Η λειτουργία Preconditioning σας επιτρέπει να θερμαίνετε ή να ψύχετε την καμπίνα και την μπαταρία σας, ενώ το Land Rover σας είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Αυτή τροφοδοτείται από το ηλεκτρικό δίκτυο και διατηρεί την ενέργεια της μπαταρίας, πετυχαίνοντας μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία preconditioning, κατεβάστε την παρακάτω εφαρμογή iGuide και αναζητήστε το "preconditioning".
ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Η φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας απλουστεύει τη διαδικασία φόρτισης απλή και θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τα χαμηλότερα τιμολόγια EV που προσφέρονται από πολλούς παρόχους οικιακής ενέργειας. Η χρήση της λειτουργίας "προτιμώμενη περίοδος φόρτισης" του οχήματός σας σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε εκτός των ωρών υψηλής ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Για να ορίσετε την περίοδο φόρτισης που προτιμάτε, κατεβάστε την εφαρμογή iGuide παρακάτω και αναζητήστε "φόρτιση οχήματος".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONE

Με τις εφαρμογές μας Land Rover Remote και Land Rover iGuide έχετε άμεση πρόσβαση στα βασικά χειριστήρια και χαρακτηριστικά του οχήματός σας όποτε τα χρειάζεστε.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Η εφαρμογή Land Rover iGuide διευκολύνει την εύρεση και κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών και χειριστηρίων του Land Rover Electric Hybrid σας. Λειτουργεί επίσης ως ψηφιακό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, εξασφαλίζοντας ότι η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι πάντα στη διάθεσή σας. 1
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Η εφαρμογή Land Rover Remote σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του οχήματός σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. Το κλείδωμα από απόσταση, η κατάσταση καυσίμου, οι ώρες φόρτισης και ο κλιματισμός μπορούν να ρυθμίζονται με το πάτημα ενός μπουτόν. 1

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

Κατανοήστε τα απλά βήματα για τη φόρτιση του οχήματός σας στο σπίτι ή σε δημόσια σημεία φόρτισης
ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Electric Hybrid

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Electric Hybrid

Εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες που σας επιτρέπουν να οδηγείτε το PHEV σας με επιλογή μεταξύ ηλεκτροκίνησης και βενζινοκίνησης.

1Μόνο συμβατά smart phones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας στην αγορά των πλατφορμών τρίτων παρόχων και του σήματος κινητής τηλεφωνίας.

iGuide είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. IOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Ενδέχεται να ισχύουν οι όροι της Apple Inc για τους τελικούς χρήστες

Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.