ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ PLUG‑IN ELECTRIC HYBRID (PHEV) ΣΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ PLUG‑IN ELECTRIC HYBRID (PHEV) ΣΑΣ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλώς ήρθατε στην αρχή της νέας συναρπαστικής περιπέτειάς σας με τη Land Rover. Εδώ θα σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του plug-in electric υβριδικού σας οχήματος (PHEV), συμπεριλαμβανομένου του συστήματος infotainment και των εφαρμογών απομακρυσμένων ελέγχων για smartphone.1.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ EV ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (PRECONDITIONING)

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ EV ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (PRECONDITIONING)

Η λειτουργία Preconditioning σας επιτρέπει να θερμαίνετε ή να ψύχετε την καμπίνα και την μπαταρία σας, ενώ το Land Rover σας είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Αυτή τροφοδοτείται από το ηλεκτρικό δίκτυο και διατηρεί την ενέργεια της μπαταρίας, πετυχαίνοντας μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία preconditioning, κατεβάστε την παρακάτω εφαρμογή iGuide και αναζητήστε το "preconditioning".
ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Η σύνδεση στο δίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας θα διατηρήσει τη ρουτίνα φόρτισης απλή και θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τα σημαντικά οικομικότερα τιμολόγια EV που προσφέρουν πολλοί πάροχοι οικιακής ενέργειας. Η χρήση της λειτουργίας "προτιμώμενη περίοδος φόρτισης" του οχήματός σας σημαίνει ότι δεν θα χάσετε ποτέ αυτό το φθηνότερο χρονικό παράθυρο εκτός ωρών αιχμής.

Για να ορίσετε την περίοδο φόρτισης που προτιμάτε, κατεβάστε την εφαρμογή iGuide παρακάτω και αναζητήστε "φόρτιση οχήματος".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMARTPHONE

Με τις εφαρμογές μας Land Rover Remote και Land Rover iGuide έχετε άμεση πρόσβαση στα βασικά χειριστήρια και χαρακτηριστικά του οχήματός σας όποτε τα χρειάζεστε.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Η εφαρμογή Land Rover iGuide διευκολύνει την εύρεση και κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών και χειριστηρίων του Land Rover Electric Hybrid σας. Λειτουργεί επίσης ως ψηφιακό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, εξασφαλίζοντας ότι η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι πάντα στη διάθεσή σας.
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Η εφαρμογή Land Rover Remote σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του οχήματός σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. Το κλείδωμα από απόσταση, η κατάσταση καυσίμου, οι ώρες φόρτισης και ο κλιματισμός μπορούν να ρυθμίζονται με το πάτημα ενός μπουτόν.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Electric Hybrid

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

Κατανοήστε τα απλά βήματα για τη φόρτιση του οχήματός σας στο σπίτι ή στον επόμενο προορισμό σας.
ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Electric Hybrid

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Electric Hybrid

Εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες που σας επιτρέπουν να οδηγείτε το PHEV σας με επιλογή μεταξύ ηλεκτροκίνησης και βενζινοκίνησης.

1Μόνο συμβατά smart phones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας στην αγορά των πλατφορμών τρίτων παρόχων και του σήματος κινητής τηλεφωνίας.

Τα χαρακτηριστικά InControl, οι επιλογές και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά -συμβολευτείτε ένα έμπορο που σας εξυπηρετεί για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν κατάλληλη sim με κατάλληλο πρόγραμμα δεδομένων, το οποίο απαιτεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Land Rover. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές.

iGuide είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. IOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Ενδέχεται να ισχύουν οι όροι της Apple Inc για τους τελικούς χρήστες

Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.