ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ

Για μία ζωή πιο ξεχωριστή
Γεννημένο μέσα από την αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας, το Range Rover Sport SV είναι μία συναρπαστική νέα έκφραση καινοτομίας που διευρύνει τα όρια.

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ RANGE ROVER

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο των επιδόσεων του SV σας.

Αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές αντιστρεπτικές δοκούς με ένα εξελιγμένο υδραυλικό κύκλωμα, το σύστημα ανάρτησης 6D Dynamics παρέχει εξαιρετική υποστήριξη στη μείωση των κλίσεων του αμαξώματος και σημαντικά μειωμένη βύθιση κατά την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Στην πραγματικότητα, αυτό το παγκοσμίως πρωτοποριακό σύστημα ελέγχει τις κλίσεις τόσο αποτελεσματικά, ώστε να είναι εφικτή η ανάπτυξη πλευρικής επιτάχυνσης 1,1 g με τα all-season ελαστικά.

Το αποτέλεσμα είναι το πιο συναρπαστικό Range Rover Sport όλων των εποχών.

Παράλληλα με την εξοικονόμηση βάρους 8 κιλών σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα αντιστρεπτικών δοκών, η ανάρτηση 6D Dynamics ανταποκρίνεται έξυπνα σε διαφορετικά στυλ οδήγησης - παρέχοντάς σας όλο το φάσμα συμπεριφοράς ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες.

Ένα νέο SV Mode περιλαμβάνει μία μοναδική ρύθμιση για τη διαχείριση κλίσεων κατά τον εγκάρσιο και διαμήκη άξονα, την συμπίεση και επαναφορά της ανάρτησης καθώς και το χαμήλωμα του αυτοκινήτου κατά 15mm επιπλέον για τη διασφάλιση της απόλυτης δυναμικής οδήγησης.

Και επειδή το όχημα παραμένει πιο επίπεδο και το βάρος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα, περισσότερη δύναμη πέδησης διοχετεύεται προς τα πίσω για βελτιωμένη απόδοση πέδησης.


Αυτή είναι η κορυφαία άνεση και ικανότητα οδήγησης που περιμένετε από ένα Range Rover, με μειωμένες κλίσεις και ακαμψία που χαρακτηρίζει ένα σπορ αυτοκίνητο.

Η ΠΡΩΤΗ ΖΑΝΤΑ 23” ΑΠΌ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

Σημαντική εξοικονόμηση βάρους, αντοχή και ακαμψία. Τα χαρακτηριστικά που διευρύνουν τα όρια της δυναμικής οδήγησηςυπάρχουν στον ανθρακονημάτινο τροχό 23" του SV. Προϊόν τριετούς, ενδελεχούς εξέλιξης και δοκιμών, αντικατοπτρίζει μια αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας.

Με καινοτόμο σχεδίαση πέντε ακτίνων - που κατέστη δυνατή χάρη στην περίτεχνη διαστρωμάτωση πλεγμάτων από ανθρακονήματα - το σετ των τεσσάρων τροχών πετυχαίνει εξοικονόμηση βάρους 21 kg σε σχέση με το αντίστοιχο από σφυρήλατο αλουμίνιο. Αυτό ισοδυναμεί με ταχύτερη επιτάχυνση και επιβράδυνση, αυξημένη ευελιξία και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Η ανώτερη αντοχή και ακαμψία που προσφέρει η πρωτοποριακή συνθετική δομή από ανθρακονήματα και η διαδικασία χύτευσης σημαίνει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα στο σύστημα διεύθυνσης. Πρόκειται για έναν τροχό που υπερβαίνει τα όρια της δυναμικής οδήγησης και βελτιώνει την οδηγική απόλαυση εντός και εκτός δρόμου.

Διατίθενται γυαλιστερές και σατινέ επιλογές, με το φινίρισμα να εναρμονίζεται με το εξωτερικό χρώμα του οχήματός σας.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το Range Rover Sport SV είναι το πρώτο Range Rover στην ιστορία που διαθέτει τροχούς διαφορετικών διαστάσεων - 285mm μπροστά και 305mm πίσω - που παρέχουν πρόσθετη πρόσφυση και έλεγχο.

CARBON ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ RANGE ROVER.

Το Range Rover Sport SV διαθέτει το μοναδικό σύστημα πέδησης Integrated Power Booster (IPB) για ασυναγώνιστες επιδόσεις στο φρενάρισμα, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Brembo, τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία φρένων.


Σχεδιασμένο με αυξημένη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και απαράμιλλη κατανομή πίεσης, αυτό το σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων επιτυγχάνει εξαιρετική ισχύ, αντοχή στο φαινόμενο της κόπωσης και μειωμένη φθορά. Ρυθμισμένο από την ομάδα SV για να προσφέρει την καλύτερη αίσθηση στο πεντάλ φρένουν που έχει υπάρξει ποτέ σε Range Rover.

Βασισμένοι σε τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στη Formula 1, οι δίσκοι των 440mm είναι οι μεγαλύτεροι που τοποθετούνται σε όχημα παραγωγής.

Εξασφαλίζοντας υψηλή μηχανική αντοχή και ανθεκτικότητα, το ελαφρύ κεραμικό υλικό κάθε φρένου είναι ενισχυμένο με ανθρακονήματα και διαθέτει ένα πρόσθετο κεραμικό στρώμα τριβής και στις δύο επιφάνειες του δίσκου. Η μη αναρτώμενη μάζα είναι μειωμένη σημαντικά κατά 34 kg και στις τέσσερις γωνίες.

Ακόμα και με την υψηλή θερμότητα που παράγεται από την ενθουσιώδη οδήγηση στην πίστα - και δοκιμασμένη σε συνθήκες διπλάσιας δυσκολίας βάσει των απαιτήσεων του προτύπου AMS (Automotive Sport) - η μοναδική διάταξη οκτώ εμβόλων παρέχει βελτιστοποιημένη κατανομή της πίεσης των τακακιών και αντοχή στο φαινόμενη της 'κόπωσης' που υπερέχει πολλών σπορ αυτοκινήτων

Εξωτερικά, μια σειρά αποκλειστικών αποχρώσεων SV εναρμονίζει τέλεια την εμφάνιση των δαγκανών με το υπόλοιπο φινίρισμα του αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα σύνολο με δυναμική εμφάνιση και αίσθηση.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ RANGE ROVER ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Βιώστε αποκλειστικές επιδόσεις SV.


Μοναδικός στο Range Rover Sport SV, ο βενζινοκινητήρας V8 QMHEV των 4,4 λίτρων αποδίδει ισχύ 635 PS, ροπή 800 Nm και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα*.

Με την υποστήριξη παράλληλων twin-scroll υπερσυμπιεστών για άμεση απόκριση και αυξημένη ισχύ σε όλο το εύρος στροφών, το Range Rover Sport SV εξασφαλίζει βελτιωμένη οδηγησιμότητα, μέγιστη ισχύ και αποδοτικότητα σε σχέση με οποιοδήποτε προηγούμενο Range Rover V8.

Κάθε κύλινδρος διαθέτει τεχνολογία επίστρωσης ψεκασμού (Spray Bore) - αντικαθιστώντας τα κλασικά ατσάλινα χιτώνια με μία εξαιρετικά λεπτή ειδική επικάλυψη που εφαρμόζεται μέσω ψεκασμού. Η επίστρωση αυτή μειώνει το βάρος και τις τριβές, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας και τη θερμική απόδοση. Το σύστημα μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων εισαγωγής Valvetronic και το διπλό σύστημα ενεργοποίησης βαλβίδων VANOS ενισχύουν τη λειτουργία του εκκεντροφόρου για βέλτιστη απόδοση καύσης.


Στη λειτουργία Dynamic Launch, το σύστημα MHEV αυξάνει την απόδοση με ηλεκτρική υποβοήθηση για να παρέχει στο όχημα επιτάχυνση με υψηλότερα επίπεδα απόκρισης.

Ακουστικά, το Range Rover SV είναι εξίσου συναρπαστικό με την οδήγησή του. Το ενεργό σύστημα εξάτμισης διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες δύο σταδίων για να προσφέρει έναν στοχευμένο, διαμορφωμένο παλμό σε ελαφρύτερα ανοίγματα του γκαζιού.

Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία SV, η χαρτογράφηση αλλάζει σε μια ρύθμιση που είναι περισσότερο προσανατολισμένη στις επιδόσεις - επιτρέποντας στις βαλβίδες εξαγωγής να ανοίγουν και να παραμένουν ανοιχτές πιο συχνά. Με αυξημένες τις στροφές του κινητήρα και μεγαλύτερη, πιο σταθερή ροή αέρα, ο ζωηρός, αιχμηρός χαρακτήρας της SV αντηχεί με απόλυτη θεατρικότητα.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΒΥΘΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΧΟΥ

Νιώστε να σας διαπερνά ο παλμός της μουσικής σας. Με απτική και πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από τα παραδοσιακά ηχεία, τα εμπρός καθίσματα SV Body and Soul που υποστηρίζονται από την τεχνολογία SUBPAC™ μετατρέπουν τον ήχο σε βαθιά διεισδυτικό και διακριτικά φυσικό μπάσο.

Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες μουσικούς παραγωγούς και σχεδιαστές ήχου σε όλο τον κόσμο, η δονητική τεχνολογία SUBPAC™ συνδυάζει λογισμικό βελτιστοποίησης τεχνητής νοημοσύνης με δύο απτικούς ενισχυτές και τέσσερις ενσωματωμένους μετατροπείς.

Ενισχύοντας το ηχοσύστημα Meridian Signature 29 ηχείων του οχήματος. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επανάσταση στον ήχο του αυτοκινήτου και μία εκ βάθρων αλλαγή στη μουσική εμπειρία σας.

Με έξι λειτουργίες ευεξίας, από "ήρεμη" έως "αναζωογονητική", οι βιομετρικές δοκιμές έδειξαν ότι το κάθισμα Body and Soul έχει μετρήσιμα οφέλη για τους επιβάτες, όπως η μείωση του στρες και η βελτίωση της συγκέντρωσης.

Υποστηριζόμενο από διαισθητικές ειδοποιήσεις ασφαλείας, το κάθισμα SV Body and Soul προσφέρει την πιο εμβυθιστική, προσωπική εμπειρία πολυμέσων σε κάθε ταξίδι.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT SV

ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT SV

ΝΕΟ RANGE ROVER SPORT SV Συναρπαστικό, δυναμικό, αποφασιστικό
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Ασυναγώνιστη πολυτέλεια. Απαράμιλλες επιδόσεις.
ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER SPORT

Η Νέα συλλογή.

*Ροπή έως 800nm και επιτάχυνση 0-100 σε 3.6 δευτ. όταν χρησιμοποιείται η συνδυασμένη ισχύς κινητήρα και MHEV, λειτουργία δυναμικής εκκίνησης, ζάντες και φρένα από ανθρακονήματα.