ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ (PHEV) ΤΡΟΠΟΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ (PHEV) ΤΡΟΠΟΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ ELECTRIC HYBRID

Εξερευνήστε τα προφίλ οδήγησης που αλλάζουν το Land Rover plug-in hybrid (PHEV) από ηλεκτροκίνητο σε βενζινοκίνητο με το πάτημα ενός μπουτόν.

HYBRID MODE

HYBRID MODE

Το προεπιλεγμένο προφίλ οδήγησης επιλέγει αυτόματα μεταξύ του βενζινοκινητήρα και της ηλεκτροκίνησης ανάλογα με την ισχύ και ροπή που απαιτούνται για τις συνθήκες του ταξιδιού.
ELECTRIC VEHICLE (EV) MODE

ELECTRIC VEHICLE (EV) MODE

Το EV mode επιλέγεται χειροκίνητα από ένα κουμπί στην κονσόλα σας και μεγιστοποιεί το χρόνο χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα ενεργοποιεί τον βενζινοκινητήρα μόνον εάν απαιτείται περισσότερη ισχύς από αυτήν που διατίθεται με την ηλεκτροκίνηση.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Όταν βρίσκεστε στο προεπιλεγμένο προφίλ οδήγησης (Hybrid) μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την οικονομία καυσίμου ή τη φόρτιση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας μία από τις δύο εναλλακτικές λειτουργίες διαχείρισης φόρτισης:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAVE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAVE

Η λειτουργία SAVE, που επιλέγεται χειροκίνητα μέσω της οθόνης αφής του οχήματος, εμποδίζει τη φόρτιση της μπαταρίας να πέσει κάτω από το επιλεγμένο επίπεδο. Σε επιλεγμένα μοντέλα, αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης την επαναφόρτιση της μπαταρίας εν κινήσει. Με το τρόπο αυτό, μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αθόρυβο ταξίδι με μηδενικές εκπομπές ρύπων για τη συνέχεια της διαδρομής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION (PEO)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION (PEO)

Η εισαγωγή ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη λειτουργία PEO του οχήματός σας. Χρησιμοποιώντας γεωγραφικά δεδομένα για την πρόβλεψη των οδικών συνθηκών, το PEO αλλάζει έξυπνα τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα για μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Αυτό ελαχιστοποιεί επίσης τις εκπομπές ρύπων στις αστικές περιοχές.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

Ανεξάρτητα από το προφίλ οδήγησης που χρησιμοποιείτε, μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το γκάζι στο Electric Hybrid σας, το έξυπνο σύστημα αναγεννητικής πέδησης επιβραδύνει άνετα το όχημα, ενώ μετατρέπει την παραγόμενη ενέργεια για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας της μπαταρίας. Με το πάτημα του φρένου αυξάνεται η ποσότητα της ενέργειας που συλλέγεται.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Electric Hybrid

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

Κατανοήστε τα απλά βήματα για τη φόρτιση του οχήματός σας στο σπίτι ή σε δημόσια σημεία φόρτισης
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Electric Hybrid ΣΑΣ

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βασικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας, το πρώτο σας βήμα είναι να συνδεθείτε στο σύστημα infotainment και να ρυθμίσετε τους απομακρυσμένους ελέγχους 1 του smartphone σας.

1Μόνο συμβατά smart phones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας στην αγορά των πλατφορμών τρίτων παρόχων και του σήματος κινητής τηλεφωνίας.