ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΤΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Κατανοούμε τη σημασία του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας όσον αφορά την επιλογή οχημάτων για τον εταιρικό στόλο σας. Γι’ αυτό, από τα κόστη ασφάλισης και συντήρησης έως τις αξίες υποτίμησης, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, λαμβάνεται υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας κατά την ανάπτυξη των οχημάτων μας. Για παράδειγμα, τα μοντέλα μας Discovery Sport και Evoque E-Capability παρέχουν αξιοζήλευτη οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2 με στοιχεία από 4,7l/100km και 123 g/km CO2 για το Discovery Sport και 4,2l/100km και 109g/km CO2 για το Evoque.

Σέρβις, συντήρηση και επισκευή


Το δεύτερο μεγαλύτερο έξοδο που σχετίζεται με τη λειτουργία ενός στόλου, μετά από υποτίμηση, είναι τα κόστη σέρβις, συντήρησης και επισκευής. Με κάθε νέα γενιά οχημάτων, η Land Rover επιδιώκει να μειώσει τις απαιτήσεις σέρβις και επισκευών με τη χρήση νέων τεχνολογιών και συνθετικών λιπαντικών. Τα οχήματά μας είναι σχεδιασμένα άλλωστε για μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις και ευκολία συντήρησης με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση στα λειτουργικά κόστη.
*Πηγή: Eurotax

Γνήσια ανταλλακτικά Land Rover: ειδικά σχεδιασμένα για τη Land Rover


Τα γνήσια ανταλλακτικά μας συνοδεύονται από πολλά πλεονεκτήματα που συμβάλλουν τελικά στην επέκταση του κύκλου ζωής των οχημάτων του στόλου μας. Σχεδιασμένα, ελεγμένα και κατασκευασμένα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα, διαθέτουν άριστη ποιότητα και αντοχή.

Υπολειμματικές αξίες


Για τη διατήρηση και τη βελτίωση των ισχυρών υπολειμματικών αξιών μας, εργαζόμαστε με τους βασικούς διεθνείς παράγοντες επιρροής έτσι ώστε να διασφαλίζουμε ότι οι προδιαγραφές των οχημάτων μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της αγοράς. Άλλωστε, ακούμε τους πελάτες για να αναπτύσσουμε προϊόντα που είναι πιο ανταγωνιστικά ως προς το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και τις υπολειμματικές αξίες ενώ βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό, τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα.

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;