ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FLEET & BUSINESS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FLEET & BUSINESS

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Γνωρίζουμε ότι αυτό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όταν επιλέγετε οχήματα για τον εταιρικό στόλο σας. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε ένα από τα οχήματά μας έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όταν επιλέγετε ένα αυτοκίνητο της Land Rover, εσείς και οι συνάδελφοί σας, επωφελείστε με την ασφάλεια, την ευκολία και τα υποδειγματικά επίπεδα εξυπηρέτησης.

ΚΕΝΤΡΑ FLEET & BUSINESS

Στη Land Rover κατανοούμε τη σημασία του να έχουμε εξειδικευμένα κέντρα με εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό για την εξυπηρέτηση όλων των πελατών Fleet & Business.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

InControl Apps, Terrain Response, συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης και ένα σύστημα πλοήγησης σάς οδηγούν με ασφάλεια, ακρίβεια και υπευθυνότητα. Μπορούν επίσης να διασφαλίσουν ευκολότερη ανάληψη ευθύνης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Τα αυτοκίνητα της Land Rover είναι εξοπλισμένα με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως το InControl Protect, το οποίο αυτόματα πραγματοποιεί κλήση έκτακτης ανάγκης SOS στην αρμόδια υπηρεσία για να φτάσει βοήθεια έγκαιρα στο ακριβές σημείο σας σε περίπτωση μιας κρίσιμης κατάστασης.
ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Τα οχήματά μας είναι διαθέσιμα σε μια σειρά πρωτοποριακών, ενεργών χαρακτηριστικών ασφαλείας. Αυτά περιλαμβάνουν: σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor), το οποίο χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να ειδοποιήσει τον οδηγό όταν υπάρχει κρυμμένο οποιοδήποτε όχημα στο τυφλό σημείο, προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας, το οποίο βοηθάει στη διατήρηση ενός κενού ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα και Queue Assist που δίνει τη δυνατότητα στο όχημα να σταματήσει όταν φτάσει σε μια ουρά.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια, τα οχήματά μας προστατεύονται συνεχώς από σύστημα συναγερμού και σύστημα immobiliser. Το προαιρετικό σύστημα InControl Secure* μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη κίνηση του οχήματος και να συνεργαστεί με τις αρχές για τον εντοπισμό της ακριβούς τοποθεσίας του.
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Με την πάροδο των χρόνων, κερδίσαμε πολλά βραβεία υψηλού κύρους σε μακρινές περιοχές, όπως η Σκοτία και η Ασία. Από την παρουσίασή του το 2011, το Range Rover Evoque έχει κερδίσει 170 διεθνή βραβεία και συνεχίζει να προσελκύει ένα όλο και μεγαλύτερο κοινό με περισσότερες από 522.552 πωλήσεις παγκοσμίως, που το καθιστούν το όχημα Land Rover με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η Land Rover προσαρμόζει πάντα τα οχήματά της έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές απαιτήσεις.
ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

Ως ενεργός διπλωμάτης ή μέλος ενός διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπεί τη χώρα σας στο εξωτερικό, είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τις διπλωματικές τιμές ενός νέου Land Rover.