ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ FLEET & BUSINESS

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ FLEET & BUSINESS

Σε ποιον απευθύνεστε;


Μπορείτε να μιλήσετε σε οποιονδήποτε από τους πωλητές λιανικής μας για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας ή αν θέλετε μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα σε ένα από τα ειδικά κέντρα μας Fleet & Business. Είναι εξειδικευμένα για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση. Άλλωστε, όταν επιλέγετε Land Rover για το στόλο σας, θέλουμε εσείς και οι συνάδελφοί σας να επωφεληθείτε από απόλυτη σιγουριά, ευκολία και υποδειγματικά επίπεδα εξυπηρέτησης χωρίς αμφιβολία ή συμβιβασμό.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας


Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών Fleet & Business της Land Rover είναι εύκολο να βρει το σωστό πρόγραμμα εξυπηρέτησης για εσάς. Απολαύστε μια σειρά από εξαιρετικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν σιγουριά και προστασία για εσάς και τα οχήματά σας στο δρόμο.

Προγράμματα σέρβις


Με τα προσαρμόσιμα πακέτα συντήρησης, θα φροντίσουμε τα οχήματά σας σα να ήταν δικά μας. Η τακτική συντήρηση θα τα διατηρήσει σαν καινούρια έτσι ώστε εσείς και οι συνάδελφοί σας να μπορείτε να απολαύσετε βέλτιστες επιδόσεις σε κάθε διαδρομή.

Οδική βοήθεια


Η οδική βοήθεια της Land Rover Assistance είναι ένα ολοκληρωμένο προσαρμόσιμο πρόγραμμα οδικής βοήθειας. Παρέχει πλήρη κάλυψη και την καλύτερη υποστήριξη για κάθε έκτακτη ανάγκη που προκύπτει στο δρόμο, από βλάβες και ατυχήματα έως μικρότερες έκτακτες ανάγκες.

Υπηρεσίες ατυχήματος


Σε περίπτωση ατυχήματος, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπείτε ξανά στη θέση του οδηγού το συντομότερο δυνατό.
Το όχημά σας θα επισκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και, επειδή χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα κέντρα βαφής και αμαξώματος της Land Rover, θα σας επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με αποτέλεσμα τη διατήρηση της υπολειμματικής αξίας του οχήματός σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;