ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμά μας Διπλωματικών Πωλήσεων παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις οχημάτων της αγοράς, αποκλειστική τιμολόγηση, ειδική ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση και πλήρη υποστήριξη εγγύησης.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας, το Πρόγραμμα Διπλωματικών Πωλήσεων εξασφαλίζει ότι οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις οχημάτων για την αντίστοιχη αγορά τους και με δυνατότητα παράδοσης σε όλο τον κόσμο. Παρέχει επίσης προνομιακή τιμολόγηση σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ειδική υποστήριξη υπηρεσιών με την αρωγή του συνεργάτη μας Διπλωματικών Πωλήσεων, AM Capurro

Ως δικαιούχοι ορίζονται όσοι είναι διπλωμάτες, μέλη διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπούν τη χώρα τους στο εξωτερικό ή μιας διπλωματικής αποστολής που αγοράζουν όχημα για επίσημη χρήση.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε στρατιωτικό προσωπικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αρμόδιο άτομο για την αγορά σας. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τα απαιτούμενα έγγραφα.

LAND ROVER
GERMANY

Contact info

LAND ROVER
ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RHD & LHD

Πληροφορίες επικοινωνίας

LAND ROVER
ΠΩΛΗΣΕΙΣ NATO/SHAPE RHD &LHD

Πληροφορίες επικοινωνίας

LAND ROVER
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΗΠΑ

Πληροφορίες επικοινωνίας

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ
Διεθνείς οργανισμοί
ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Λοιποί διεθνείς οργανισμοί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το Πρόγραμμα Διπλωματικών Πωλήσεων παρέχει προνομιακή τιμολόγηση σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ως διπλωμάτης, δικαιούστε μια σειρά από μειώσεις τιμών και φοροαπαλλαγές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Όλα τα αυτοκίνητα που παραδίδονται από την AM Capurro συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της κάθε αγοράς. Παρέχεται επίσης πλήρης ασφάλιση μεταφοράς. Το αυτοκίνητό σας θα παραδοθεί με ασφάλεια και ταχύτητα χρησιμοποιώντας τους συνεργάτες μας στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών και logistics. Διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων που μπορούν να παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑΧΕΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η γρήγορη επικοινωνία με τον πελάτη και ο σύντομος χρόνος παράδοσης είναι 2 στοιχεία για τα οποία η AM Capurro είναι υπερήφανη. Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα απαντήσει στο ερώτημά σας εντός 4 εργάσιμων ωρών και θα παρέχει προσφορές εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Για συστάσεις σχετικά με τα αυτοκίνητα και εξειδικευμένη υποστήριξη μετά την πώληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων της AM Capurro. Μια ειδική ομάδα Aftersales της Jaguar Land Rover θα είναι διαθέσιμη καθ' όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου σας.

AM CAPURRO, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η ειδική ομάδα της AM Capurro μπορεί να προσφέρει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα των μοντέλων Land Rover, καθώς και υποστήριξη σε όλους τους τομείς της διαδικασίας πώλησης για το διπλωματικό προσωπικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ AM CAPURRO

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AM Capurro.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ