ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ INCONTROL PROTECT

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INCONTROL, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INCONTROL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ INCONTROL PROTECT
ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα My Land Rover InControl και δημιουργήστε έναν λογαριασμό εισάγοντας τη διεύθυνση e-mail σας για να σας σταλεί ένα e-mail εγγραφής. Κάντε κλικ στον ασφαλή σύνδεσμο του e-mail και ακολουθήστε τις οδηγίες ρύθμισης στην οθόνη.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το όχημα Land Rover σας με το λογαριασμό σας για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος ή εξουσιοδοτημένος χρήστης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο όχημά σας εντός 60 λεπτών για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση πριν επανεκκινήσετε τη διαδικασία.
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του οχήματος και να αποδεχτείτε τους νομικούς όρους. Θα είστε επίσης σε θέση να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία διαδρομών.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

ΠΡΟΣΘΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο όχημα, ότι είναι σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο και σε περιοχή με επαρκή κάλυψη δικτύου, καθώς και ότι έχετε διαθέσιμο τον αριθμό της πινακίδας. Χρειάζεστε επίσης τον αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN), ο οποίος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του παρμπρίζ ή στο εγχειρίδιο του οχήματος.
Για να προσθέσετε ένα όχημα στον λογαριασμό σας, συνδεθείτε και μεταβείτε στην καρτέλα προσθήκης οχήματος. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην οθόνη για να συνδέσετε το όχημά σας με το λογαριασμό σας.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Κατά την πώληση, την ανταλλαγή ή τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας του Land Rover σας ιδιωτικά, πρέπει να καταργήσετε το όχημά σας από τον λογαριασμό σας InControl. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο My Land Rover InControl, μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων του οχήματος και πατήστε το κουμπί αφαίρεσης οχήματος.
Αν έχετε οποιεσδήποτε συνδρομές InControl σε εκκρεμότητα, αυτές θα μεταβιβάζονται στο νέο κάτοχο του οχήματος για το υπόλοιπο της διάρκειας της συνδρομής εφόσον ο νέος κάτοχος ολοκληρώσει τη ρύθμιση του λογαριασμού InControl.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο My Land Rover InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.