ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σας, το μέγεθος της κάρτας SIM πρέπει να είναι:
• InControl Touch Pro: Micro SIM
• InControl Touch / Touch Plus: Στάνταρ SIM
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM έχει εισαχθεί πλήρως με τα χρυσά φις στραμμένα προς τα πάνω και το μικρότερο άκρο στραμμένο προς τα έξω. Όταν η κάρτα SIM είναι τοποθετημένη σωστά, δεν πρέπει να προεξέχει από την υποδοχή.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Το Wi-Fi Hotspot παρέχει 3G Wi-Fi hotspot στο όχημά σας που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες σας να συνδέσει έως 8 συσκευές στο διαδίκτυο.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.