ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ LAND ROVER, ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CONNECT PRO

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CONNECT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Το Wi-Fi Hotspot παρέχει 3G Wi-Fi hotspot στο όχημά σας που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες σας να συνδέσει έως 8 συσκευές στο διαδίκτυο.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Συμβατή με τα περισσότερα smartphone Android kai Apple iOS, το Remote Premium σας δίνει τη δυνατότητα να διαδράσετε με το LandRover σας από απόσταση.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

Η εφαρμογή InControl Apps παρουσιάζει ένα διαδραστικό σετ εφαρμογών, βελτιστοποιημένο για όχημα που δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία ροής πολυμέσων, υπηρεσίες βάσει cloud και βάσει τοποθεσίας αλλά και όχι μόνο, μέσω μιας θύρας USB.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PROTECT

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Συμβατή με τα περισσότερα smartphone Android kai Apple iOS, η εφαρμογή Jaguar InControl Remote App σας δίνει τη δυνατότητα να διαδράσετε με την Jaguar σας από κάθε σημείο του κόσμου.
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

Αν παρουσιάσει βλάβη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια άμεση κλήση στην Ομάδα Υποστήριξης της Jaguar σε περίπτωση βλάβης, πατώντας το κουμπί στην αριστερή πλευρά της κονσόλας οροφής ή από την οθόνη υποστήριξης στην εφαρμογή Jaguar Remote InControl του smartphone.
ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS

Αν έχετε ατύχημα και ανοίξουν οι αερόσακοι, η κλήση έκτακτης ανάγκης SOS μπορεί να στείλει πληροφορίες στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η τοποθεσία, καθώς και να σας συνδέσει τηλεφωνικά.

*Στο νέο Range Rover Velar, η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμη μόνο με Smartphone Pack, όχι με Connect Pro.
**Στο νέο Range Rover Velar, το Remote Premium είναι διαθέσιμο μόνο με το Remote Pack.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.