- Δείτε τα δεδομένα του οχήματος απομακρυσμένα, από στάθμη καυσίμου έως κατάσταση θυρών και παραθύρων, μέσω πληροφοριών κατάστασης οχήματος
- Παρακολουθήστε τα έξοδά σας μέσω του ιστορικού ταξιδιών
- Ορίστε την τέλεια θερμοκρασία καμπίνας εκ των προτέρων με τον Remote Climate Control (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός)
- Βρείτε το όχημά σας γρήγορα σε συνωστισμένο χώρο στάθμευσης με Remote Beep and Flash (Απομακρυσμένο ηχητικό σήμα και αναβόσβημα)
- Ασφαλίστε το όχημά σας από απόσταση με το απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα


Αν επιλέξετε το Remote Essentials ή το Remote Premium, θα είστε σε θέση να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την υγεία της Land Rover και την κατάσταση του smartphone σας, κατά την απομακρυσμένη αλληλεπίδρασή σας μαζί του.

Ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε, αυτές οι υπηρεσίες σας δίνουν τη δυνατότητα να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε τις πόρτες, να προθερμάνετε/προψύξετε απομακρυσμένα το αυτοκίνητο με τη λειτουργία ελέγχου κλιματισμού, να βρείτε το όχημά σας γρηγορότερα με τη χρήση του χαρακτηριστικού Beep and Flash (Ηχητικό σήμα και αναβόσβημα) και όχι μόνο.

Το Remote Essentials περιλαμβάνεται σχεδόν πάντα στο βασικό εξοπλισμό αλλά απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής για να το επιβεβαιώσετε. Το Remote Premium διατίθεται με τις επιλογές Connect ή Connect Pro. Θα χρειαστεί να επιλέξετε αν θέλετε να αγοράσετε το Remote Premium ως τμήμα ενός πακέτου συνδεσιμότητας.

Το Remote Essentials και το Remote Premium περιλαμβάνουν:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Ελέγξτε την τρέχουσα στάθμη του καυσίμου και την αυτονομία, καθώς και την κατάσταση θύρας και τη θέση των παραθύρων, αλλά και το κλείδωμα. Δείτε τη θέση στάθμευσης της τελευταίας φοράς με το όχημα και βρείτε το δρόμο σας με κατευθύνσεις για πεζούς.


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Θα είστε σε θέση να προβάλετε ζητήματα συντήρησης, για παράδειγμα επίπεδα χαμηλής στάθμης και να λάβετε συμβουλή για το τι πρόκειται να συμβεί.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Αυτό το προαιρετικό χαρακτηριστικό μπορεί αυτόματα να καταγράψει το ιστορικό ταξιδιού σας, όπως τη διαδρομή και τα στατιστικά της διανυθείσας χιλιομετρικής απόστασης. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν με e-mail σε μορφή Excel για τη δημιουργία αναφοράς εξόδων.


Επιπροσθέτως, το Remote Premium περιλαμβάνει:

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Προετοιμάστε το Land Rover σας εκ των προτέρων ορίζοντας θερμοκρασίες που θα κρατήσουν άνετους εσάς και όλους τους επιβάτες σας από τη στιγμή της εισόδου σας. Εκκινείται με την απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα.**


ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο εσωτερικό στο αυτοκίνητό σας όπως εσείς το θέλετε εκ των προτέρων επιλέγοντας ποια καθίσματα θέλετε να είναι αναδιπλούμενα, για παράδειγμα αν σχεδιάζετε να μεταφέρετε ένα μεγαλύτερο φορτίο.***


REMOTE BEEP AND FLASH (ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ «ΜΠΙΠ» ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ)
Αυτό το χαρακτηριστικό ενεργοποιεί τα φώτα έκτακτης ανάγκης του Land Rover σας, τους προβολείς διασταύρωσης και μια ηχητική ειδοποίηση που θα σας βοηθήσει να το εντοπίσετε σε έναν συνωστισμένο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.


ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ
Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε τις πόρτες σας απομακρυσμένα με το κλικ ενός κουμπιού. Απλά πατήστε το κουμπί Lock (Κλείδωμα) στην οθόνη ασφαλείας της εφαρμογής Remote για smartphone για να κλειδώσουν οι πόρτες, να οπλίσει ο συναγερμός, να διπλώσουν οι εξωτερικοί καθρέπτες και να κλείσουν τα παράθυρα. Πατήστε το κουμπί Unlock (ξεκλείδωμα) για να ξεδιπλωθούν οι εξωτερικοί καθρέπτες, να ενεργοποιηθούν οι προβολείς διασταύρωσης και να αναβοσβήσουν τα φώτα έκτακτης ανάγκης δύο φορές.


ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΎ
Θα λάβετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας αν ο συναγερμός του αυτοκινήτου απενεργοποιηθεί που θα σας δώσει τη δυνατότητα να τον επαναφέρετε αν χρειαστεί.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ WAKE-UP
Για τη διατήρηση της ισχύος της μπαταρίας μερικά μη βασικά χαρακτηριστικά της Remote θα απενεργοποιούνται αν δεν οδηγήσετε το Land Rover σας για 4 ημέρες. Γι’ αυτό, αν θέλετε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες μετά από αυτή τη χρονική περίοδο, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα Wake-Up, το οποίο θα επανενεργοποιήσει χαρακτηριστικά όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος κλιματισμού και τα χαρακτηριστικά κλειδώματος/ξεκλειδώματος. Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Remote για smartphone θα επανενεργοποιούνται αυτόματα την επόμενη φορά που θα οδηγήσετε το όχημα.

*Αν ο κινητήρας δεν μπορεί να ξεκινήσει απομακρυσμένα λόγω οχήματος ή περιορισμών της αγοράς, η απομακρυσμένη θέρμανση και ο εξαερισμός εξακολουθούν να είναι δυνατά αν είναι εξοπλισμένος με Timed Climate (Λειτουργία κλιματισμού μέσω χρονοδιακόπτη) ή Remote Park Heat (Απομακρυσμένη λειτουργία προθέρμανσης κατά τη στάθμευση). Αν δεν υπάρχει καμία από αυτές τις δυνατότητες, το χαρακτηριστικό Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) δεν θα εμφανιστεί στην εφαρμογή InControl Remote για smartphone.
**Διαθέσιμο επί του παρόντος μόνο με All-New Discovery.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.