ΝΕΟ RANGE ROVER VELAR

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΝΕΟ RANGE ROVER VELAR

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER VELAR

ΜΟΝΤΕΛΑ RANGE ROVER VELAR

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ELECTRIC HYBRID

ELECTRIC HYBRID

Βιώσιμο και φινετσάτο.

**Δείτε τις τιμές WLTP
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

±Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC, στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και το οδηγικό στυλ. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν.

‡Τελική ταχύτητα για κινητήρες με ελικοειδή ελατήρια είναι 210km/h.
‡‡Όταν συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.
△ Περιλαμβάνει βάρος οδηγού 75kg, κανονική στάθμη υγρών και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90%.
▲Περιλαμβάνει κανονική στάθμη υγρών και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90%.
✧Ξηρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με συμπαγή μπλοκ συμβατά με VDA (200mm x 50mm x 100mm). Μέτρηση μέχρι την επένδυση οροφής. Η διαμόρφωση όπως και η συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών εξαρτώνται από τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά.
✦Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό. Μέτρηση μέχρι την επένδυση οροφής. Η διαμόρφωση όπως και η συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών εξαρτώνται από τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά.
⬨Όταν είναι εξοπλισμένο με Ηλεκτρονική Αερανάρτηση.

Τα βάρη έχουν υπολογιστεί με βάση τη στάνταρ έκδοση. Ο προαιρετικός εξοπλισμός αυξάνει το βάρος.